Micki tilbake, Zlatan står over…

….og Phil Jones’ kneskade kan være mer alvorlig enn først antatt.

Mens Henrikh Mkhitaryan kan være tilbake i startoppstillingen mot Zorya Luhansk, vil  Zlatan Ibrahimovic trolig få hvile.
Mikhitaryan, «our midfield Armenian», pådro seg en lårskade i spill for Armenia for en knapp måned siden. Han har heller ikke vært å se siden han forlot banen til pause mot Manchester City halvannen uke senere. Ibrahimovic derimot, har vært involvert i samtlige kamper til nå, syv av dem fra start.

Ifølge Manchester Evening News ble svensken mandag observert i Milano. Der skal det også ha blitt rapportert at José Mourinho har innvilget ham en kort ferie. I så fall er det lett å se for seg at Uniteds toppscorer hittil i sesongen vil stå over torsdagens møte med Zorya. Da har han enda noen dager på seg til å stille frisk og uthvilt til søndagens langt viktigere Premier League-oppgjør mot Stoke.

Gis tid…?

Når det gjelder Luke Shaw og Anthony Martial, som har stått over de to siste kampene med henholdsvis lyske- og ankelskade, er det på ingen måte sikkert at de vil bli risikert i torsdagens kamp. Kanskje snarere tvert imot.
Daley Blind gjorde en strålende jobb som Shaws venstrebackerstatter mot Leicester, samtidig som United-offensiven heller ikke merket savnet av en Martial som har skuffet i sesongens innledningsfase.

Jones-skade verre enn antatt?

pj
PHIL JONES – elendigheten ser ikke ut til å ha en ende.

At Phil Jones ikke blir klar til ukens kamper mot Zorya og Stoke, kommer alt annet enn overraskende ettersom det har vært klart en god stund allerede. Den skadeplagede forsvareren slo som kjent opp en gammel kneskade like før bortemøtet med Feyenoord, og ble umiddelbart satt på sidelinjen frem til midten av oktober.
Like før midnatt mandag kveld, antydet imidlertid The Sun at skaden er mer alvorlig enn først antatt, og at rehabiliteringsperioden dermed vil bli forlenget.

Jones, som først skadet kneet sitt i januar, har ikke spilt en eneste obligatorisk kamp siden Swansea ble beseiret 2-1 på 2. nyttårsdag.