Meulensteen på nye eventyr

René Meulensteen har fått seg jobb i MLS.

René Meulensteen var en svært populær mann på Carrington, og mange mente at Louis van Gaal burde ha hentet den nederlandske treneren tilbake da han tok over roret i sommer.

Men Van Gaal hentet aldri Meulensteen, som forlot Manchester United da David Moyes tok over etter Sir Alex Ferguson.

50-åringen har siden den gang hatt mildt sagt mislykkede opphold i Anzhi Makhachkala og Fulham.

Nå er den velomtalte mannen fra Beugen klar for et nytt kapittel i sin karriere. Han er nemlig ansatt som konsulent i MLS-klubben Philadelphia Union.

– Først og fremst vil jeg takke jeg Philadelphia Union, Jay Sugarman [styreformannen, red.anm.]. Det er herlig å føle troen og tilliten ved å bli hyret inn som konsulent, uttalte han på en pressekonferanse.

Nederlenderen forteller at han har tilbrakt mye tid i USA, og at han er kjent med hvilke fotballmessige steg som har blitt tatt de seneste årene.

– Jeg har vært i USA i mange, mange år tidligere. Jeg har holdt et nært øye med fotballutviklingen, inkludert Major Soccer Leagu, sa Meulensteen, og la til:

– Det er voksende liga, en fremvoksende liga. Det vokser fra styrke til styrke, år etter år. Og å få muligheten til å være rådgiver i Philadelphia Union er veldig spennende.