Mer suksess for Angel Gomes

Ledet Englands U17-landslag til knusende seier over Tyskland i Croatia Cup.

Sist onsdag sørget den lille midtbanemannen for scoring og to assists da turneringens vertsnasjon Kroatia ble nedsablet med 5-0. Så, to dager senere, fulgte kaptein Gomes opp ved å lede sitt lag til 3-0 over Hellas, før han og lagkameratene benyttet mandag kveld til å sette kronen skikkelig på verket i avslutningskampen mot erkerival Tyskland. Det ble en kamp tyskerne neppe kommer til å glemme med det første.

Der, i ferieidyllen Pula, sendte Gomes selv engelskmennene i føringen. Det tok bare fire minutter før han fant nettmaskene bak den tyske keeperen, og dermed innledet et ellevilt scoringsball ingen kunne ha forestilt seg.

Citys Jadon Sancho fulgte opp med ny engelsk scoring like etter, men tyskerne svarte og fikk troen på at de kanskje kunne få noe ut av kampen allikevel.

Det kunne de så absolutt ikke. Anført av dirigent Angel Gomes dominerte England fullstendig, og da dommeren blåste av for pause sto det allerede 6-1 i protokollen!

Selv om Steve Coopers gutter tok det litt mer med ro i andre omgang, plusset de likevel på ytterligere to scoringer, og kunne dermed gå av banen med småpene 8-1. Da var det også klinkende klart at Angel Gomes og hans U17-kamerater hadde gått til topps i årets utgave av Croatia Cup. Vi gratulerer!