– Jeg føler meg bra

I desember følte ex-red Daley Blind seg svimmel i Champions League-kampen mot Valencia, og det endte med at han rett før jul ble diagnostisert med hjertemuskelbetennelse.

Blind fikk satt inn en implanterbar hjertestarter (S-ICD), som sender elektriske pulser for å regulere unormale hjerterytmer av den typen som kan forårsake hjertestans, og tirsdag ble det dramatisk for Blind under treningskampen mot Hertha Berlin.

Mot slutten av kampen kollapset Blind og gikk i bakken, og lagkameratene fortet seg til unnsetning så snart de så det, og det viste seg at det var ICD-en som slo ut.

– Han ble byttet ut med en gang, og han føler seg OK nå, han føler seg bra. Vi vil undersøke dette nå, sa Ajax-sjef Erik Ten Haag til Ziggo Sport (her gjengitt av Sky Sports, og Blind skal undersøkes på sykehus onsdag morgen.

Nå skriver den tidligere United-spilleren på Twitter at han føler seg bra. Samtidig takker han for alle de støttende meldingene han har fått i løpet av dagen.

Hva slags betydning dette får for 30-åringens karriere vet vi selvsagt ikke ennå, men det finnes jo også langt viktigere ting enn selve fotballkarrieren.

God bedring, Daley!

BEST: Et av hans beste United-øyeblikk kom da han scoret det første målet i 3-1-seieren mot Liverpool i 2015 (en kamp best husket for Anthony Martials debutmål), en kamp hvor Blind også ble kåret til banens bestemann.