Mens vi venter 2

VIDEO Ryktene svirrer, men fortsatt har ingenting skjedd – i hvert fall ikke på overflaten.

Men hvem vet? Trolig skjer det mer i kulissene enn de fleste av oss aner. Før vi vet ordet av det presenteres vi kanskje for akkurat den eller de spillerne vi har gått rundt og siklet etter i hele sommer?
Sjansen er vel heller liten for at noe skal skje i helgen, men mandag stiller David Moyes til sin første offisielle arbeidsdag som Uniteds nye manager. La oss håpe at han har med seg noen gode nyheter fra ferie!

I mellomtiden tar vi en liten titt på noen av spillerne som har vært gjenstand for mest omtale på ryktebørsen i løpet av den siste tiden.
Tidligere i uken så vi nærmere på Thiago Alcantara, og nå er turen kommet til en annen midtbanespiller, nemlig PSV Eindhovens nederlandske landslagsspiller, Kevin Strootman. 

Trykk her for fakta om Kevin Strootman

Født: 13. februar 1990 i Ridderkerk, Nederland Høyde: 186 cm Posisjon: Sentral midtbane Beste fot: Venstre Tidligere klubber: Sparta Rotterdam og Utrecht Landskamper/mål: Nederland 18/1 Aldersbestemte kamper/mål: U21 12/1, U19 4/1

 

Mange fikk kanskje anledning til å se nærmere på 23-åringen under det nylig avviklede U21-EM i Israel, og dannet seg kanskje opp en mening om ham.
Her, i videoen under, ser vi ham i tillegg i aksjon for klubblaget, PSV.
For alt vi vet gir ikke disse klippene nødvendigvis et komplett bilde av Strootman, så videoen må tas for det den er – en hyllest til en god fotballspiller. Hvorvidt han er god nok for United, det er derimot en helt annen sak.

OBS: Et velment (godt) råd før du sveiver videoklippene igang: Skru ned/av lyden!