…men er dette arvtakeren?

Jonny Evans har i alle fall høye tanker om Michael Keane

For med nyheten om at Nemanja Vidic har føyet seg til skadelista, som allerede inneholder Chris Smalling og Phil Jones, rykker den unge midtstopperen stadig oppover i køen om en plass på laget.

Onsdag møter United Newcastle på hjemmebane i Capital One Cup, og med kun to skadefrie midtstoppere på førstelaget – Rio Ferdinand i tillegg til Evans – er det mye mulig at Sir Alex Ferguson velger å gi Keane, som har tatt enorme steg det siste året, og som fikk tillit både på Afrika/Asia-turnéen og mot Vålerenga i treningskamper i sommer.

– Jeg har virkelig blitt imponert over Michael Keane. Broren hans har fått flest overskrifter de to siste årene, for Will er også en fantastisk spiller. Michael har imponert meg når han har trent med oss på førstelaget og jeg kan se for meg at han vil få sjansen om ting går bra, forteller Evans til ManUtd.com.

Evans mener Ligacupen er et naturlig springbrett for unggutter og en fin turnering til å gi den yngre garde muligheten i.

– Vi vant Ligacupen to år på rad for ikke lenge siden. Manageren ønsker å gi unggutter sjansen i turneringen, og det holder han seg også til. Ligacupen var det første trofeet jeg vant i klubben.

– Jeg er 24 år nå og føler jeg har fått massevis av erfaring de siste årene. Forhåpentligvis kan jeg videreføre den til andre.