Men en United-mann er fornøyd – og best

Dean Hendersons eventyr i Sheffield United fortsetter.

Mens United sliter så går det atskillig bedre for et Sheffield United-lag med veldig mye mindre forventninger.

Lørdag vant Dean Hendersons lag hele 3-0 hjemme mot Burnley, noe som betyr at de rykket opp til en 6. plass på Premier League-tabellen, tre poeng foran United.

Henderson holdt nullen for femte gang lørdag, noe som er best i Premier League så langt. Med bare åtte baklengs på 11 kamper er han også den keeperen som har sluppet inn færrest mål i ligaen.

David de Gea har to nuller og 11 baklengs i ligaen denne sesongen.

Hendersons utlån i Sheffield United gjelder for hele inneværende sesong.

Det går også bra for Chris Smalling i Roma. Lørdag spilte han hele kampen på stopperplass da Roma tok en kruttsterk 2-1-seier mot Napoli i Serie A. Hovedstadslaget passerte dermed Napoli på tabellen, til 4. plass.

GOD I ROMA: Chris Smalling.

Kieran O’Hara stod igjen i mål for Burton i League One, i det som ble en 2-2-kamp borte mot Doncaster. Rapportene forteller om en noe uheldig O’Hara som reddet glimrende før 2-2-målet, bare for å se at returen spratt i angriperen igjen og i mål bak ham.

George Tanner spilte hele kampen da Morecambe slo Leyton Orient 1-0 i League Two, og ble kåret til banens beste etter oppgjøret. Seieren til tross – laget ligger fortsatt sist i League Two.