MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 18: Memphis Depay of Manchester United celebrates scoring their second goal during the UEFA Champions League play-off first leg match between Manchester United and Club Brugge at Old Trafford on August 18, 2015 in Manchester, England. (Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Memphis’ drømmeaften

KAMPREFERAT: Memphis storspilte i Uniteds første steg mot gruppespill i Champions League.

Endelig har Champions League kommet tilbake til Old Trafford, og «Drømmenes Teater» var klar for en fotballfest.

Før kampen hadde United en god statistikk på hjemmebane i CL-playoff og den ble styrket etter kveldens kamp. Fem seire på fem forsøk.

Memphis Depay blomstret og viste hva han har ferdigheter til å gjøre på OT denne sesongen med to mål og én assist.

Starten ble tung, men svaret kom fort

I åpningsminuttene var United veldig på hugget med Januzaj og Depay i full fart. Begge med god fart i beina driblet og utfordret fremover, dessverre uten å sette Club Burgges keeper særlig på prøve.

Og så ble det mål.

Club Brugge vant et frispark snaue 30 meter unna målet til United. Victor Vazques skulle lempe ballen over lille Januzaj, som stod alene i mur, og inn i feltet. Ballen sneiet så vidt belgeren, men fikk en betydelig retningsforandring via benet til Michael Carrick og inn i nettet bak Serigo Romero. 1-0 til gjestene, og det ble stille på Old Trafford.

Veldig stille. 3000 belgere var de som lagde lyd, 72 000 ble stille.

Det tok forøvrig ikke mer enn fem minutter før rollene byttes, og det er de tilreisende som ble stille.

Michael Carrick fikk en lei start på kampen, men vil gjøre det godt igjen. Engelskmannen slo en hard pasning ut til Memphis Depay på venstresiden.

FØRSTE SCORING: Memphis Depay fikk sin første scoring for Manchester United.

Nederlenderen trikset ballen over høyreback, Dion Cools, før han satt fart innover i banen. Memphis kom til avslutning fra ti meters hold, og satt sitt

første, av forhåpentligvis mange, mål for Manchester United. 1-1.

Depay og Mata fant hverandre gang på gang og finner hverandre på en corner variant. Memphis slo kort til Mata, spanjolen fant Rooney som prøvde seg på et brassespark. Dessverre blir ikke forsøket av samme kaliber som mot Manchester City for noen sesonger siden.

I forrige helgs Premier League-oppgjør mot Aston Villa scoret Januzaj etter en boksåpnerpasning fra Juan Mata.

Etter halvtimes tid prøvde de på det samme.

Juan Mata mottok ballen på høyresiden og Januzaj stakk på løp sentralt i banen. Spanjolen er bevisst på hva som skjer og slår en nydelig stikker til belgeren. Januzaj tar med seg ballen inn i feltet og faller. Det ropes på straffe, men kveldens dommer, Aytekin, blåste motsatt vei og frispark til Brugge.

Etter litt Club Brugge-spill fremover i banen kjørte United en kontring. Memphis ble spilt igjennom av kaptein Rooney. Vingen kommer alene med keeper på skrått hold, men velger å slå den mot Juan Mata til høyre. Ballen ble for lang, og angrepet misbrukt.

Men Memphis var ikke ferdig for i kveld

Så var det virkelig ketchup-effekt for nederlenderen. To minutter før pause slo Daley Blind en nydelig stikker til Memphis. Vingen tok med seg ballen et skritt innover i banen før han curlet ballen i motsatt hjørne og ga United en 2-1 ledelse til pause.

United ville mer

Det ble ikke mer enn én omgang for Carrick, men ingen nedgradering for United med Bastian Schweinsteiger på banen.

All spill i åpningsminuttene av 2.omgang foregikk på Club Brugges halvdel, styrt av United.

<> at Old Trafford on August 18, 2015 in Manchester, England.
RØDT KORT: Club Brugge ble redusert til ti mann, og ble tvunget til å ligge defensivt i sluttminuttene.

Andre omgangen åpnet betydelig roligere en første omgangen avsluttet.

Men på en kontring får Memphis muligheten til hat-trick. Etter nydelig flikk fra Rooney.

Luke Shaw var på ukjent farevann på høyresiden og satt fart fremover. Backen slo inn til Wayne Rooney, som på lekkert vis flikket ballen til Memphis som helt alene fikk fyre fra 15-meters hold. Denne gangen var dessverre ikke alle gode ting tre og ballen gikk høyt over mål.

De siste 20 minuttene var en meksikansk måltyv tilbake i United-drakt etter et låneopphold i Real Madrid. Januzaj var ferdig for kvelden og Rooney fikk rollen han spilte forrige sesong mens Chicharito fikk spissplassen.

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 18: Marouane Fellaini of Manchester United scores his team's third goal during the UEFA Champions League Qualifying Round Play Off First Leg match between Manchester United and Club Brugge at Old Trafford on August 18, 2015 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
SUPER-SUB: Fellaini kom inn og scoret United 3-1 mål på overtid.

Brugge redusert med én mann.

Meksikaneren satte sitt preg på kampen i kjent stil med sin gode arbeidskraft, og pådro Brandon Mechele sitt andre gule kort. Club Brugge måtte avslutte kampen med ti mann.

Rooney måtte vike på slutten av kampen og Marouane Fellaini fikk de siste fem minuttene til å ligge i feltet i forsøk på å krige inn 3-1 scoringen.

Og akkurat det gjorde han.

Tre minutter ble lagt til, og i det klokka slo 92:59 og dommeren la fløyta i munn slo Memphis Depay ballen inn i feltet. Der stod den store belgeren Fellaini og satte ballen inn forbi en sjanseløs Brugge-keeper.

Manchester United vant kampen i dag 3-1 og skaffet seg et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Belgia 26.august.