Wales med viktig poeng, mens McTominay gjorde det godt da Skottland smadret San Marino.

Tre A-landskamper som involverte United-spillere ble spilt denne søndagen.

Her er vår rapport om de tre kampene.

Argentina 6-1 Ecuador

Marcos Rojo spilte fryktelig sist, og ble plassert på benken i denne privatlandskampen. Han kom aldri på banen heller.

Argentina vant 6-1, og hadde altså få problemer.

Ex-red Antonio Valencia var ikke med i Ecuadors tropp, for øvrig.

Skottland 6–0 San Marino

Skottene har bare æren igjen å spille for i EM-kvalifiseringsgruppa si, etter en svak rekke med resultater, men San Marino ble lett motstand på Hampden Park uansett.

Scott McTominay spilte hele kampen for Skottland, og så ut til å spille en meget god kamp på Skottlands midtbane, under svært vanskelige forhold på grunn av en utrolig regntung bane, men motstanden var jo selvsagt ikke all verden heller.

Skottland ledet 3-0 til pause etter et noe overraskende hat-trick av John McGinn.

Etter 25 minutter pådro McTominay seg et gult kort etter å ha vært hardt inne i en hodeduell – etter undertegnedes syn så det likevel litt strengt ut. McGinns 2-0-mål kom etter at McTominay lurte en San Marino-forsvarsspiller og fikk slått inn, og keeper bare fikk sendt den ut til McGinn.

McTominay dunket ballen i tverrliggeren fra rundt 20 meter litt ut i andreomgang, og returen satte Lawrence Shankland i mål. Noen minutter senere økte Stuart Findlay til 5-0, før Stuart Armstrong la på til 6-0 med et godt frispark noen minutter før slutt.

SPILTE GODT: Scott McTominay.

Wales 1–1 Kroatia

Det ble en dramatisk kamp for Daniel James i Cardiff. Tidlig i kampen fikk han et kne i ansiktet, og han ble liggende nede, og så ut til å være bevisstløs – noe han selv sa etter kampen at han ikke var.

Etter hvert så vi at han beveget armene, og etter noen undersøkelser kunne han heldigvis fortsette – og han endte opp med å spille hele kampen.

Kroatia tok ledelsen noen minutter før James-skaden, før Gareth Bale utlignet på overtid av førsteomgangen. Flere mål ble det ikke i kampen.

Wales’ poeng betyr at de kvalifiserer seg for EM om de vinner sine to siste kamper (Aserbadsjan borte og Ungarn hjemme), samtidig som Slovakia ikke tar mer enn tre poeng i sine to siste kamper – Kroatia (B) og Aserbadsjan (H). Wales trenger med andre ord sannsynligvis hjelp fra Kroatia for å kunne ha sjansen til å gå videre.

BALE OG JAMES: Begge havnet i fokus i søndagens kamp.

James hadde ikke sin beste kamp, men spilte seg opp i andreomgangen, og farten hans ga Kroatia problemer ved noen anledninger.

Tidlig i kampen ønsket han seg straffespark etter å ha blitt regelrett dyttet over ende av Dejan Lovren. Han ble definitivt dyttet, men det var vel en dytt av den typen hvor James innerst inne neppe ble veldig overrasket over at dommer Kuipers ikke gjorde noe med det.

James fikk for øvrig et gult kort for å ha gått for tøft inn i en duell mot slutten av kampen.