McTominay går glipp av Everton-kampen – og han er ikke den eneste

Oppdatering om situasjonen før Everton-kampen.

Ole Gunnar Solskjær kom med enkelte hint om troppen på presseseansen i forkant av Everton-kampen (som ble gjennomført etter søndagens kamp mot Leeds).

Solskjær røpet at både Jesse Lingard og Mason Greenwood kommer til å være en del av troppen. 

Klubben har ellers publisert noen sitater fra Solskjærs samtale med Mark Sullivan fra MUTV, og der kommer det frem med informasjon som kan gi oss noen hint om lagoppstillingen.

Der røpet han at Scott McTominay og Aaron Wan-Bissaka definitivt går glipp av onsdagens kamp.

– De to kommer definitivt til å gå glipp av kampen. Forhåpentligvis blir det ikke for langvarig. De kommer til å være ute, men utenom det tror jeg alle er mer eller mindre OK, sa Solskjær.

UTE MED SKADE: Aaron Wan-Bissaka.

Solskjær har tidligere sagt at Phil Jones og Marcos Rojo er tilbake i januar, så hans «alle» inkluderer nok ikke nødvendigvis absolutt alle spillere.

Da er det kanskje mer interessant at han ikke nevnte Luke Shaw, som han også har sagt at gikk ut med skade mot Leeds.

Han lo da Sullivan tydeligvis stilte spørsmål som Solskjær ikke ville svare på for å gi for mye informasjon ut.

– Jeg kommer ikke til å gi deg lagoppstillingen! Men vi kommer til å gjøre noen endringer. Det har vært noen spillere som har spilt i ligacupen tidligere i sesongen, og så er det noen som vil trenge en hvil etter Leeds-kampen. Så det kommer til å være et annerledes lag.

Kanskje blir det ikke elleve endringer på laget, men i motsetning til Evertons Carlo Ancelotti virker det altså ikke som om Solskjær planlegger å bruke sitt antatt beste lag i dette oppgjøret.

LES OGSÅ: Solskjær kan bytte alle: Dette er mulighetene