McKennas gutter gjorde jobben

U18: Aidan Barlow og Nishan Burkart besørget målene da Stoke ble slått 2-1 på The Cliff.

Kieran McKennas gutter revansjerte 2-4-tapet mot West Brom i åpningsrunden i U18-ligaen.

Nesten like gledelig som 2-1-seieren til United var det at kampen ble spilt på The Cliff, Uniteds gamle treningsanlegg som har vært stedet der så mange av Uniteds største stjerner har trent både som A-lagsspillere og mens de gikk gradene på veien til førstelaget.

United 2-1 (1-0) Stoke

U18 Premier League
The Cliff, 25. aug. 2017

42. min.: 1-0 Barlow
46. min.: 2-0 Burkart
60. min.: 2-1 Szereto (str.)

United: Alex Fojtíček, Ethan Laird, Max Dunne, Lee O’Connor, Brandon Williams, Millen Baars (Mason Greenwood, 87.), James Garner, Ethan Galbraith (Dylan Levitt, 64.), Aidan Barlow, Angel Gomes, Nishan Burkart (D’Shon Bernard, 90.)
Uben.innb.:
James Thompson, Largie Ramazani

Stoke åpnet friskt og hadde et par gode muligheter som tvang frem det beste i United-keeper Alex Fojtíček.

Men det var hjemmelaget som tok ledelsen like før pause da Aidan Barlow fikk styre ballen i mål etter et skudd fra James Garner.

2-0 kom allerede etter ett minutt av 2. omgang da sveitseren Nishan Burkart headet inn Millen Baars sitt innlegg.

Stoke reduserte på et strengt idømt straffespark etter en times spill, men til tross for et par sjanser til for gjestene, holdt United unna og vant 2-1.