United måtte bytte hotell i Marbella

Rafael Benitez sitt lag skapte utfordringer for Manchester United.

Manchester United hadde i utgangspunktet bestilt Westin La Quinta Golf Resort and Spa som sin base i forbindelse med treningsoppholdet i Marbella. 

LES OGSÅ: Derfor kunne ikke Ighalo trene på Carrington.

Men da Uniteds representanter ble klar over at Rafael Benitez sin kinesiske klubb Dalian Yifang hadde vært gjester på det samme hotellet noen dager i forveien, byttet United hotell til Kempinski som ligger like ved stranden, ikke langt fra det opprinnelige hotellet, melder avisen Daily Mail.

SOL I SPANIA: Diogo Dalot, Bruno Fernandes, Juan Mata og de øvrige United-spillerne har benyttet Marbella i Spania for å legge grunnlaget for resten av sesongen.

Hotellbyttet var naturligvis iverksatt som et sikkerhetstiltak for å minimere en eventuell smittefare i forbindelse med utbruddet av coronaviruset.

Myndighetene i Kina har nå oppjustert tallene for hvor mange som har blitt smittet av coronaviruset og hvor mange som har mistet livet etter å ha blitt smittet.

1350 mennesker har foreløpig mistet livet, mens nærmere 60.000 skal ha blitt smittet totalt.

Manchester United har benyttet Marbella på sørkysten av Spania som sin base for treningsoppholdet i vinterpausen.

Førstkommende mandag braker imidlertid alvoret løs igjen når United møter Chelsea på Stamford Bridge i en kamp United ikke har råd til å tape for å henge med i kampen om en Champions League-plass.