Derfor kunne ikke Ighalo trene på Carrington

Odion Ighalo ble ikke med resten av Manchester United-troppen til Marbella i Spania og har heller ikke kunnet trene på Carrington som et sikkerhetstiltak i forbindelse med utbruddet av coronaviruset.

United var redd Odion Ighalo kunne fått innreisenekt til Storbritannia dersom han hadde reist med troppen til Spania.

Myndighetene i Storbritannia planlegger å trappe opp restriksjonene etter utbruddet av coronaviruset og det var dette som fikk United til å reagere.

Strengere regler

Ighalo har heller ikke kunnet trene på Carrington etter at han kom fra Kina på overgangsvinduets siste dag fra den kinesiske klubben Shanghai Shenhua. Det har simpelthen vært et sikkerhetstiltak i tilfelle spissen skulle være smittebærer av coronaviruset, selv om den sjansen er minimal.  

TÅLMODIGHET: Odion Ighalo har måttet trene alternativt med egen personlig trener den siste tiden mens resten av lagkameratene har vært i Marbella i Spania.

Ole Gunnar Solskjær bekrefter at United har måttet ta sine forholdsregler for at spissen skal bli klar til mandagens kamp mot Chelsea.

– Odion ble værende i Manchester fordi han har ankommet fra Kina i løpet av de siste 14 dagene. Vi var usikre på om han ville fått innreisetillatelse til England igjen. Selvsagt skulle vi gjerne hatt ham med oss, men vi vil ikke ta den risikoen (med økte restriksjoner i grensekontrollen, red anm), sier Solskjær i følge Mirror.

Trente alternativt

Uniteds nye leiesoldat reiste ikke til England fra Wuhan der coronaviruset hadde sitt utspring, og sjansene for at Ighalo skal være smittebærer er minimale. 

Likevel ønsket ikke United å ta noen som helst sjanser og Ighalo har derfor trent med en personlig trener på et annet sted i Manchester, men ettersom en mulig inkubasjonstid er satt til 14 dager, er det ventet at Ighalo vil slutte seg til United-troppen i løpet av kort tid.