Matchvinner i sin siste kamp

DE UTLÅNTE: James Wilson med Aberdeen-scoring, mens Joel Pereira hadde en god 17. mai. Her er en kort utlånsrapport.

James Wilson har neppe noen fremtid i United, og han har ikke imponert veldig på sitt utlån til Aberdeen heller, og har ikke spilt noen nøkkelrolle for klubben.

Uansett er det fint med en god avslutning, og det har han hatt. Sist helg havnet han på rundens lag etter en fin innsats (men ikke scoring) mot Hearts, mens han i serieavslutningen søndag ettermiddag ble matchvinner da Aberdeen snudde kampen på bortebane mot Hibernian.

Aberdeen jaktet tredjeplassen, men fikk ikke den likevel siden Kilmarnock slo Steven Gerrards Rangers – dermed er Aberdeen avhengige av Celtic-hjelp i cupfinalen for å få spill i Europa neste sesong.

Tiden vil vise om Dons finner ut at de vil ha med James Wilson på den veien – hvis ikke var uansett matchvinnerscoringen på Easter Road en fin avskjed.

 

Pereira holdt nullen

Sesongen er ikke over for Joel Pereira heller. Fredag stod han i mål da Kortrijk vant 4-0 mot Cercle Brugge, og med det sikret seg avansement i det noe forvirrende belgiske sluttspillet som til slutt potensielt kan ende i med at Kortrijk kvalifiserer seg til Europa League.

I så fall må de slå Charleroi på hjemmebane på onsdag – da får de nemlig spille en play-off-kamp på bortebane neste søndag mot enten Standard Liége eller Antwerp (som i utgangspunktet begge vil være favoritter).

Ellers:

  • Tom Sang spilte lite i sitt utlån for AFC Fylde (som tapte opprykksfinalen mot Salford City sist helg), men fikk enkelte kamper i FA Trophy-turneringen. Denne søndagen var han ikke involvert der heller da finalen ble spilt.
  • Regan Poole spiller opprykksfinale mot Tranmere med sitt Newport neste lørdag. To dager etterpå spiller Axel Tuanzebe opprykksfinale.
  • Alle andre utlånte er ferdig med sesongen.