Martial og Lukaku topper børsen

SPILLERBØRS: En viss franskmann er farlig nær toppkarakter i vår spillerbørs etter 4-1-seieren mot CSKA Moskva.

Mens lørdagens sliteseier mot Southampton i Premier League krevde defensiv disiplin, styrtet Manchester United ut av blokkene mot CSKA i Moskva.

Romelu Lukaku (2), Anthony Martial og Henrikh Mkhitaryan tegnet seg på scoringslisten og sikret tre poeng med en overbevisende 4-1-seier i den russiske hovedstaden.

Men hvem var banens beste? Vi forsøker å gi deg svaret i vår spillerbørs!

David de Gea – 7

Angrepsspillet til United var blendende, men den spanske sisteskansen viste seg også frem. God redning på forsøket fra Alan Dzagoev på 1-0 og et skikkelig tigersprang på et hardt skudd av Fedor Chalov på 3-0 før pause. Nullen ryker i siste spilleminutt med en scoring De Gea kan gjøre lite med.

Eric Bailly – 7

Figurerte til høyre i en backtrio sammen med Lindelöf og Smalling. CSKA kommer riktignok til noen sjanser, særlig i første omgang, men United-forsvaret virker stort sett å ha god kontroll på russerne. Bailly virker solid, selv om det er han som er nærmest Konstantin Kuchaev ved reduseringen.

Chris Smalling – 7

Styrer rekken sin godt og har god kontroll Vitinho og nevnte Chalov.

Victor Lindelöf – 7

Kanskje er vi for strenge med svensken, men Lindelöf virker rett og slett ikke like sikker som sine stopperkolleger – i alle fall ikke foreløpig. Har blant annet et svakt oppspill.Fortjener likevel samme karakter som resten av forsvarsrekken. Opplevelsen i Moskva bør uansett gi ham selvtillit.

Ashley Young – 7

Kveldens United-kaptein i en rolle som ren vingback. Høyresiden ikke like involvert som motsatt side, mye på grunn av en giftig Martial som trekker ut på venstre, men har et par gode involveringer før han byttes ut for Darmian i det 67. minutt.

Ander Herrera – 7

Virket noe rusten mot Southampton, men langt friskere i Moskva. Løper mye – som alltid – og flink til å holde balltempoet oppe. Genial pasning til Martial før 4-0-scoringen.

Nemanja Matic – 7

To stygge feilpasninger, én i hver omgang, som kunne gitt baklengs. Vi skal likevel ikke glemme den defensive jobben han legger ned på midtbanen. Stor tilstedeværelse og dekker store rom.

Daley Blind – 7

Virker komfortabel som vingback når han kan ligge høyere i banen med mindre risiko. Godt innlegg innledningsvis og header et Young-innlegg over i andre omgang.

Henrikh Mkhitaryan – 7

Får en kjempesjanse etter 1-0, uten at han får ballen i nettet. Skaffer straffespark kort tid senere når han felles av en klønete Georgi Schennikov. Opererer i mellomrommet, der han kanskje trives aller best, og får til slutt scoring på returen til Martial.

Anthony Martial – 9

Banens beste spiller med straffescoring og tre målgivende – siden vi er i det gavmilde hjørnet etter en slik prestasjon. Konstant uromoment for CSKA-forsvaret. Enorm når han dribler seg inn i banen fra venstre med ballen klistret til beina og har også en strålende gjennombruddspasning til innbytter Lingard.

Romelu Lukaku – 8

Yorke- og Cole-tendenser på måltyvene Lukaku og Martial i Moskva. Knuser Sergei Ignashevich i lufta på 1-0 i et angrep han selv starter og er på rett sted til rett tid på 3-0, selv om det skal sies at målet er av det heldige slaget. Stoppes også av keeper Igor Akinfeev ved to anledninger, først på et langskudd i første omgang og fra kort hold etter pause.

Jesse Lingard (60) – 6

Misbruker en kjempesjanse rett etter at han kommer inn for Mkhitaryan etter 60 minutter. Løper mye.

Matteo Darmian (67) – 6

Kunne også tegnet seg på scoringslisten, men får ikke ballen i mål når han kommer skrått mot Akinfeev.

MERK: Marcus Rashford (72) spilte mindre 20 minutter og får derfor ikke karakter.