Marcus Rashford ønsket Isak (15) god bedring

Etter et stygt uhell i gymtimen på skolen sist høst gjennomgikk nylig Isak Asprem en større kneoperasjon. Da operasjonen var over, tikket det inn en god bedring-melding på mobilen som Isak aldri vil glemme.

– Stay strong pal, var beskjeden fra Rashford etterfulgt av et hjerte.

– Da jeg så meldingen var jeg alene på sykehuset og hadde mamma på tråden. Hun fikk min live-reaksjon da jeg så at Rashford hadde svart meg, smiler 15-åringen. 

– Jeg synes det var overraskende og særdeles hyggelig at han svarte meg, legger Isak til.

– Måtte vente på operasjon

Høsten 2019 hadde Isak et fryktelig uhell i gymmen på skolen da han fikk kneskålen ut av ledd. Den smertefulle skaden gjorde at han måtte ha en skinne på beinet, og trengte derfor krykker for å bevege seg rundt.

Tidligere i år skulle 15-åringen ha blitt operert etter uhellet, men på grunn av coronaviruset ble operasjonen utsatt til denne uken. 

Nå venter nye uker med krykker, og foten i en skinne, før han kan begynne opptreningen.

En ellers vanskelig tid ble imidlertid adskillig lysere da favorittspilleren Marcus Rashford svarte meldingen hans på Twitter.

Isak delte også innlegget på vår FB-gruppe og har allerede fått omlag 700 likes og en lang rekke meldinger fra andre medlemmer som ønsker ham god bedring.

Møtte Solskjær

Isak er fra Molde og det er kanskje ikke så rart at Manchester United ble favorittklubben hans, men det var faren, som både var stor United-fan OG i militæret sammen med Ole Gunnar Solskjær, som fikk Isak interessert i United.

– Jeg begynte å følge med for alvor i 2012/13-sesongen da United vant ligaen, og siden har interessen bare økt, forteller Isak til united.no.

I fjor fikk Isak en tur til Manchester i konfirmasjonsgave. I desember reiste han over og fikk se Manchester United slå Newcastle 4-1, før han var til stede da United fulgte opp med 2-0-seieren borte mot Burnley på Turf Moor.

MØTTE SOLSKJÆR ETTER SEIEREN: Ole Gunnar Solskjær tok seg tid til både autografskriving og bilde da Isak kom over fra Molde for å se United slå både Newcastle og Burnley i romjulen.

15-åringen legger ikke skjul på at turen til Manchester frister til gjentakelse.

– Jeg tror det kommer til å bli veldig spennende å følge United de neste sesongene med et ungt og spennende lag. Forhåpentligvis blir det ikke lenge før Ole Gunnar Solskjær tar United inn i tittelkampen i Premier League, smiler 15-åringen.