Lukaku ikke med mot Milan

Manchester United annonserte fredag hvilke spillere som blir med til Cardiff. Verken Romelu Lukaku eller Alexis Sánchez blir å se mot Milan.

Det er ikke spesielt overraskende med tanke på det som har skjedd tidligere i sommer.

Lukaku har ikke vært i aksjon i noen av kampene og har vært koblet bort fra klubben i flere uker.

I skrivende stund er Manchester United etter rapportene i forhandlinger med Juventus om en mulig byttehandel av Lukaku og Paulo Dybala. United skal også være interessert i å hente Mario Mandzukic fra samme klubb.

Ole Gunnar Solskjær tar med seg den samme troppen til Cardiff som han hadde i Oslo med ett unntak – Joel Pereira er ikke med.

Det betyr at også Alexis Sánchez og Matteo Darmian er igjen i Manchester.

Sànchez skadet seg i bronsefinalen i Copa America, men Solskjær har tidligere uttalt at han hadde et håp om at chileneren skulle være klar til kampen mot Milan. Eric Bailly er også ute med skade.

Keepere: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant.

Forvarsspillere: Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Marcos Rojo, Luke Shaw, Chris Smalling, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young.

Midtbanespillere: Fred, Nemanja Matic, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba.

Angrepsspillere: Tahith Chong, Angel Gomes, Mason Greenwood, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial, Marcus Rashford.

Milan har også annonsert troppen som skal spille på lørdag.

Franck Kessie og Lucas Paqueta markerte seg begge i Italia i forrige sesong, men har ikke vært med i noen av lagets kamper i International Champions Cup.

Nysigneringen Theo Hernandez er skadet og er heller ikke med.

Milan har spilt to kamper i turneringen og tapt begge 0-1 for Bayern München og Benfica.

United står med full pott på sine to kamper mot Inter og Tottenham. Benfica topper tabellen med ni poeng og fem i positiv målforskjell.