Mange ute med skader – men det er noen lyspunkter også

Lørdag spiller Manchester United-kvinnene borte mot Reading klokka 12.30 (skandinavisk tid), i en kamp som sendes på Viaplay i både Norge, Sverige og Danmark.

Marc Skinner har i forkant av kampen kommet med en skadeoppdatering, og han startet med en positiv nyhet.

– Jade fullfører nå sin første uke med full trening, noe som er veldig bra. Hun vil sannsynligvis ikke bli klar til kampen denne helga, men det er veldig positivt for tiden fremover, og vi har allerede sett de kvalitetene som gjorde at vi ønsket å hente henne inn.

jademooresignebruun250519
IKKE LANGT UNNA: Signe Bruun (til venstre) er usikker til kampen mot Reading, og den kommer nok for tidlig for Jade Moore (til høyre). Moore er uansett tilbake i full trening, og vi får nok etter hvert se henne i aksjon.

Videre ramset Skinner opp spillere som sliter med skader.

– Signe [Bruun] vurderes fortsatt, men hun er usikker til helga. Kirsty Smith kommer til å være ute, Lucy Staniforth er fortsatt ute, Hayley Ladd, Carrie Jones og… Aoife Mannion. Det skal være alle som er ute. Alle andre er med, og med i kampen om å få spille.

Vi merker oss at Millie Turner ikke ble nevnt. Hun har vært ute på ubestemt tid på grunn av nakkeproblemer, og har ikke kunne trent med lagvenninnene, men hun ser nå ut til å trene mer som normalt. Om hun er tilgjengelig for spill  er vi ikke sikre på, kanskje hun bare ikke ble nevnt fordi Skinner har blitt vant til situasjonen hvor hun mangler, men det er uansett fint å se en blid Turner på treningsbilder fra torsdagen.

millieturner100322
VIKTIG STOPPER: MIllie Turner.

Se hele MUTV-intervjuet med Skinner her: