Målløst mot QPR

Nick Powell spilte hele kampen da Wigan spilte uavgjort mot Queens Park Rangers

Nick Powell har bitt sterkt fra seg i løpet av tiden sin i Wigan, der han blant annet har scoret tre ganger i Europa League.

Ting har ikke gått helt på skinner i Championship, og før onsdagens kamp mot Queens Park Rangers, lå laget nede på 14. plass, med bare seks poeng ned til nedrykksstreken.

QPR satser på å gå rett opp igjen etter nedrykket fra Premier League, og London-laget gikk rett i strupen på Wigan fra start av. Statistikken like før pause viste at bortelaget hadde nesten 70% av ballinnehavet, til tross for at stillingen fortsatt var 0-0.

Heller ikke i andre omgang klarte noen av lagene å få hull på byllen, og dermed endte det 0-0 på DW Stadium. Nick Powell hadde en stille kamp for Wigan. Midtveis i den andre omgangen lå han nede med skade i et snaut minutt, men kom seg på beina og fullførte kampen for hjemmelaget.