Målløs aften for Wilson

Svak kamp av James Wilson da Callum Gribbin sikret seier for reservelaget.

I lik stil som førstelaget forrige sesong måtte reservelagets kamp mot Altrincham utsettes fordi United-laget var forsinket til kampen.

Det tok heldigvis ikke mer enn femten minutter før kampen kunne spilles som normalt.

Reservelaget bestod av flere kjente navn. Joe Riley, Regan Poole, Donald Love, Tyler Blackett, James Weir og James Wilson har alle vært innom førstelaget, og startet mot Altrincham.

Verken på draktnummer-listen eller med på Kina-touren, håpet nok både Wilson og Blackett å vise sine ferdigheter.

United.no hadde ikke mulighet til å se kampen, men slik vi forstår det hadde Blackett en mer positiv kamp enn Wilson.

Manchester Evening News kom med oppdateringer av kampen underveis og skrev at Wilson så vidt hadde touch på ballen iløpet av de første 45 minuttene, mens Blackett hadde noen gode offensive involveringer ned venstresiden.

Altrincham tok ledelsen etter en keepertabbe fra Henderson, men det tok ikke lang tid før Tosin Kehinde utlignet og sørget for 1-1 til pause.

Både Wilson og Blackett ble byttet ut etter én time spilt, og det var innbytter Callum Gribbin som til slutt avgjorde for Uniteds reservelag da han satte inn 2-1-målet etter elleve minutter på banen.

Neste kamp for reservelaget er mot Salford City førstkommende tirsdag.

Altrincham 1-2 (1-1) United

Treningskamp
J. Davidson Stadium, 22. juli 2016

25. min.: 1-0 Reeves
33. min.: 1-1 Kehinde
75. min.: 1-2 Gribbin

United: Dean Henderson; Joe Riley (Callum Gribbin, 63.), Regan Poole, Donald Love, Tyler Blackett (Matt Olosunde, 63.); Sadiq El Fitouri, Scott McTominay (Matt Willock, 46.), Sean Goss (Devonte Redmond, 46.), James Weir (Zak Dearnley  63.); Tosin Kehinde (Josh Harrop, 46.), James Wilson (Demetri Mitchell, 63.).
Uben.innb.: Kieran O’Hara, Charlie Scott, Josh Doughty.