Målgivende for Macheda

Federico Macheda markerte seg med målgivende pasning da Doncaster vant 2-1.

Federico Macheda har på ny gått tilbake på lån til Doncaster, der han var en suksess forrige gang før han ble skadet og måtte sendes tilbake til Manchester United. Doncaster-manager Paul Dickov uttalte etter resigneringen at alle vil få et løft av å ha italieneren tilbake, og fredag kveld ble Macheda kastet rett inn i en svært viktig kamp.

Yeovil Town, der Sam Johnstone tidligere i høst hadde et kort låneopphold, lå helt nederst på tabellen, mens Doncaster lå rett over streken. Begge lagene er nyopprykkede, og begge er forventet å måtte kjempe knallhardt for å unngå nedrykk.

Derfor var det ingen tvil om hvor viktig denne kampen var, og det tok ikke lang tid før Macheda markerte seg. Ti minutt, for å være helt nøyaktig. Helten fra 2008/09-sesongen ble spilt gjennom, og sentret ballen kaldt inn i midten der lagkamerat Dean Furman enkelt kunne sette ballen i mål.

Manchester United v Aston Villa
Gode minner.

Yeovil utlignet til 1-1 kort tid før pause. Da Doncaster ble reduserte til ti mann med ti minutter igjen så nok de fleste for seg at det skulle ende med uavgjort eller kanskje til og med en borteseier, men en dødball ble redningen for Doncaster. Et frispark fra Mark Duffy fra ute på kanten gikk rett i mål, om vi er snille kan vi gi ørlite av æren til Macheda for at han var en av flere som fungerte som en distraksjon for Yeovil-keeper Chris Dunn.

På sluttet byttet Doncaster ut Macheda for å få friske bein til å jobbe defensivt mot slutten. Det endte 2-1, og Macheda kunne være fornøyd med sin første kamp i sitt andre Doncaster-opphold.

United.no kommer med fyldigere lånerapport lørdag ettermiddag.