– Må ta det dag for dag

Victor Lindelöf er ventet å være i aksjon for Sverige den kommende uka, og dermed også klar til kampen mot Liverpool.

Victor Lindelöf er med den svenske landslagstroppen ti EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Spania til tross for at han satt skadet på tribunen mot Newcastle sist helg.

Solskjær forklarte at Lindelöf hadde slitt med ryggen etter kampen på den harde kunstgressmatta i Haag mot AZ Alkmaar forrige torsdag.

Nå har midtstopperen pratet med svensk angående skaden, og beroliger både svensker og United-supportere med at det kjennes mye bedre, og at han allerede er i forholdsvis normal trening.

– Det kjennes mye bedre i dag enn i går, så det var godt å få teste meg litt på banen i dag og kjenne på ballen, sier Lindelöf til Aftonbladet.

Sverige skal ikke ut i kamp før på lørdag, som gir United-stopperen god tid til å bli 100 prosent frisk. Men med en langt viktigere og tøffere kamp tre dager etterpå, mot Spania, vil det heller ikke overraske om Janne Andersson sparer Lindelöf til den kampen.

VIKTIG: Victor Lindelöf er naturligvis en viktig brikke på Sveriges landslag.

– Vi får se hvordan det kjennes i morgen, men forhåpentligvis kan jeg være med på treningen og hvis kroppen holder så har jeg lyst til å spille begge kampene, sier Lindelöf.

– Men vi tar det dag for dag, så får vi se hva kroppen og Janne sier før kampen til lørdag, fortsetter han.

Videre ble Lindelöf naturligvis spurt om situasjonen i United, og han legger ikke skjul på at sesongstarten ikke har vært på det nivået han selv og laget forventer.

– Vi er ikke fornøyde, så klart. Vi kan mye bedre, men har ikke fått produsert verken det spillet eller de resultatene vi vil. Vi er nødt til å forbedre oss, for det er liten tvil om at vi ikke har vært på topp, sier Uniteds nummer 2.