– Vi møter Englands beste lag

Dette sa Solskjær før kampen.

Ole Gunnar Solskjær ble av MUTV bedt om å forklare endringene på laget.

– Vi ønsker å vinne kampen, selvsagt. Mason gjorde det bra, Ash gjorde det bra, men Mason er en ung gutt, og det var hans første Premier League-start for sesongen på onsdag. Ashley trekker jo litt på årene, og jeg tror ikke det ville vært rettferdig mot ham å bruke ham igjen etter bare to dagers rehabilitering. Luke er klar.

Solskjær mener onsdagskveldens seier kan bety en del for selvtilliten.

– Det øker den, selvsagt. Altfor mange ganger denne sesongen har vi ledet, og endt opp med å spille uavgjort, når vi skulle ledet med to eller tre. Vi følte det samme mot Tottenham, at vi skulle ledet med to eller tre, og så scoret de. Vi kom inn i pausen, og vi ordnet opp i det, og vant fortjent.

VANT FORTJENT: Rashford og United.

– Denne kampen har noe ekstra ved seg. Vi spiller mot et fantastisk lag som har verktøyene til å spille på all slags måter. Pep har gjort en fantastisk jobb med hvordan han har coachet dette laget. Vi vet at dette er noe spesielt, det er et Manchester-derby. Vi møter det som etter min mening er det beste laget i England, men la oss sørge for at vi er det beste laget i England i dag, avsluttet Solskjær – som altså valgte å rangere City høyere enn Liverpool til tross for tabellsituasjonen denne sesongen.

Saken oppdateres.