Lukaku sendte Belgia til VM

United-spissen avgjorde mot Hellas.

VM-kvalifisering.

Hviterussland 0-4 Sverige (gr. A) Victor Lindelöf startet som midtstopper for Sverige, og spilte også hele kampen. Hjemmelaget hadde lite å by på offensivt, så Lindelöf fikk en rolig kamp med lite å bryne seg på. Fikk en smell like før pause, og måtte av banen for behandling, men kom seg opp på beina igjen. Spilte hele kampen for Sverige som nå leder VM-kvalifiseringsgruppe A, med én kamp mer spilt enn Frankrike som skal i ilden mot Luxembourg søndag kveld.

Nederland 3-1 Bulgaria (gr. A) Daley Blind spilte en strålende kamp mot Bulgaria, og noterte seg for to målgivende pasninger. Først assisterte han Davy Pröpper etter syv minutter, før han serverte Arjen Robbens 2-0-scoring en time senere. United-spilleren fikk ros av rekke twitterbrukere, og ble av noen lansert som kandidat til banens beste spiller. Nederlenderen spilte 90 minutter som back, og viste god form. Etter åtte kamper spilt ligger Nederland på tredjeplass i VM-kvalifiseringsgruppe A, bak Frankrike og Sverige.

Frankrike 0-0 Luxembourg (gr. A) Paul Pogba startet for Frankrike som fikk besøk av Luxembourg. United-spilleren spilte hele kampen, fikk et gult kort som følge av en stygg takling, og må dermed stå over neste kamp mot Bulgaria. Gjorde likevel en god kamp, var nære ved å score ved flere anledninger. Hadde mange skuddforsøk utenfor 16-meteren, og headet også en gang i tverrliggeren.

Hellas 1-2 Belgia (gr. H) Både Marouane Fellaini og Romelu Lukaku startet for Belgia da de kvalifiserte seg til VM 2018 ved å slå Hellas 2-1 søndag kveld. Det var ingen ringere enn Lukaku som scoret det avgjørende målet etter 75 minutter spilt. En sjansefattig kamp som fikk alle scoringene i løpet av fem minutter. Lukaku spilte hele kampen, mens Fellaini ble byttet ut etter 89 minutter spilt.

United.no fulgte kampene i vinduet under.