Louis Saha forventer store ting

Den tidligere United-spissen gleder seg spesielt over spillet til Henrikh Mkhitaryan og Romelu Lukaku.

Henrikh Mkhitaryan står med fem målgivende i Premier League på tre kamper.

Romelu Lukaku ser ikke ut som han først kom til United nå i sommer, og har sett enormt imponerende ut denne sesongstarten.

Da er det kanskje ikke så rart at Louis Saha, som også selv har hatt nummer 9 på ryggen i United, gleder seg til å se mer fra nettopp disse to denne sesongen.

Spår Lukaku som toppscorer

– Jeg tror det kan skje, for han ser ut til å ha de riktige spilelrne rundt seg, sa Saha ifølge Express.

– Han vil bare bli bedre som sesongen går, og det virker som han forstår United-mentaliteten. Det handler om å vinne. Ikke bare kamper, men også troféer. Han må bare fortsette å jobbe, slik at han kan nå 20-25 mål.

Romelu Lukaku og Manchester United – en perfekt kombinasjon?

– Nå forstår de hverandre

På denne tiden i fjor så ble det stilt store spørsmålstegn rundt Henrikh Mkhitaryan. Armeneren ankom Old Trafford med store forventninger, men klarte ikke å innfri fra første stund.

Det skulle faktisk ta nesten hele første halvdel av sesongen før Mkhitaryan for alvor var i god nok fysisk form til å spille fast for United.

– Jeg tror Mkhitaryan ser bedre ut nå fordi han vet hvor han skal bevege seg og han forstår lagkameratene sine mye bedre. Det er en herlig kombinasjon av organiseringen fra Mourinho og at spilleren selv utrykker seg langt bedre på banen, avsluttet Saha.

La inn hardt arbeid på treningsfeltet: Henrikh Mkhitaryan.