Liverpool sliter med skader

En uke før derbyet mot United er både Georginio Wijnaldum og Adam Lallana usikre.

Lallana sliter med en lyskeskade, og måtte melde forfall til kvalifiseringskampene mot Malta og Slovenia. Nå er også nederlandske Georginio Wijnaldum usikker til rivaloppgjøret på Anfield.

Nederlenderen måttes byttes ut i mandagens 1-0 tap mot Frankrike, men det er usikkert hvor alvorlig skaden er.

– Gini hadde noen små hamstringproblemer, og sa han ville bli byttet ut i andre omgang, sier Nederlands hovedtrener, Danny Blind, ifølge FourFourTwo

Viktige brikker

Wijnaldum signerte for rødtrøyene i sommer, etter en overgang fra Newcastle verdt 25 millioner pund. Både han og Lallana har spilt samtlige syv seriekamper så langt, og er svært viktige brikker for Jürgen Klopp.

I tillegg til de to midtbanespillerne, har kroaten Dejan Lovren slitt med en lyskeskade. Forsvarsspilleren sto i likhet med Lallana over landslagsoppgjørene, men Klopp sa før pausen at han trodde begge skulle bli klare etter pausen.

LES OGSÅ MATAS BLOGG: – En av årets største kamper

mkh
PÅ VEI TILBAKE: Henrikh Mkhitaryan

United på sin side, har en mer eller mindre skadefri tropp før storoppgjøret. Henrikh Mkhitaryan er på vei tilbake fra skaden sin, hvilket betyr at det kun er Phil Jones som er ute.

24-åringen har vært ute med en kneskade siden midten av september, og er ventet tilbake snart, men Liverpool-kampen kommer etter alle solemerker i tidligste laget for stopperen.