Vi svarte om turer og billetter

Torsdag kl. 10 kommer terminlista. Dette må du vite før kjøp (eller søknad) på tur.

Torsdag klokka 10.00 skandinavisk tid offentliggjøres terminlisten for Premier League i 2018/19.

Klokka 11 begynner vårt tursalg, og ønsker du å reise på United – Liverpool må du være klar for å søke mellom 11 og 13 torsdag – da det normalt er mange som ønsker seg på denne. Se nederst for når vi selger hva torsdag.

Vi snakket om vårt tilbud og svarte på en del spørsmål onsdag kveld, og for å ta det mest spurte spørsmålet med en gang.

Må alle som reiser være medlem både i Supporterklubben og i MUFC England? Ja, alle må det. Det er et krav fra United nå som de har trappet opp jakten på personer som videreselger sesongkortene sine. (svartebørs)

Her er en del tekst om hva du bør vite før bestilling torsdag.

Se videoen om turer og billetter her.

Tidsplan, torsdag 14. juni:

Kl 10.00: Terminlisten offentliggjøres på united.no og LIVE på Facebook klokka 10.00.

Kl 11.00: Salgsstart for Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett til B-kamper

Kl 11.00-13.00: Søkeperiode for Fly- og hotellpakke til hjemmekampen mot Liverpool. Svar sendes ut senest kl 14.00. NB: les nøye huskelisten over da søknad krever litt mer forberedelser.

Kl 14.00: Salgsstart for Flypakke og Hotellpakke til A-kamper * samt info om søkeperioder for Kun kampbillett til A-kamper.

*) Kategori A-kamp er oppgjørene mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham. Disse kampene er priset noe høyere enn de øvrige.