isak424

Marerittstart for U21-laget

Lørdag var det klart for Uniteds første kamp i Premier League 2 divisjon 1, der de møtte Arsenal på bortebane. Kampen gikk dessverre ikke slik fansen håpet på da London-laget kapret tre poeng etter å ha vunnet kampen 3-1.

Norske Isak Hansen-Aarøen og Charlie Savage var blant de elleve spillerne som startet på banen. Sistnevnte bar kapteinsbindet i lørdagens kamp.

Etter 14 minutter gikk United i ledelsen etter en scoring av Charlie Wellens.

Like før pause, i minutt 41 svarte Arsenal med en scoring av Khayon Edwards. Lagene gikk til pause med stillingen 1-1.

2. omgang startet, og Arsenal trengte bare ett minutt på å score et nytt mål og gikk dermed i ledelsen. Det var Marquinhos som scoret Arsenals andre mål. Like etter satte Miguel Azeez ballen i Uniteds mål og stillingen endte 3-1.

U21: Arsenal 3-1 (1-1) United