pellistri281122s

Langt mellom høydepunktene for Pellistri

Facundo Pellistri startet på høyrekant i en en 4-3-3-formasjon, da Uruguay møtte Japan i en vennskapskamp. Dette ble 21-åringens ellevte landskamp i karrieren på seniornivå.

Unggutten har enda tilgode å score for landslaget og klarte dessverre ikke å pynte på denne statistikken fredag formiddag. Tiltross for noen gode involveringen var Pellistri relativt anonym i store deler av oppgjøret og klarte ikke å sette sitt preg på kampen før han ble byttet ut etter 68. minutter spill.

Kampen endte 1-1 og med det står fortsatt alle United-spillerne ubeseiret i landslagskampene så langt.

Japan v Uruguay - International Friendly

Japan 1-1 (0-1) Uruguay

Vennskapskamp
United-spillere i aksjon: Facundo Pellistri

90+3: SLUTT

75: MÅL!! Japan utligner.

68: Spillerbytte: Og der er Facundo Pellistri ferdig spilt for dagen og setter seg på benken uten å ha imponert nevneverdig i denne kampen.

66: VAR-sjekk. Mulig straffespark til Japan og etter at dommeren har tatt seg god tid med VAR-skjermen kommer han frem til at det ikke er straffe. Ser ut som en riktig avjgørelse.

54: Flere gode involveringer av Pellistri i begynnelsen av denne andre omgangen, nesten allerede mer involvert enn i første omgang.

53: Pellistri får litt tilfeldig ballen ved dødlinjen og smeller innlegget inn langs bakken, men Japan får klarert. Kan nok ikke regnes som mer enn en halvsjanse.

46: Andre omgang er underveis.

45+1: PAUSE

43: Pellistri på farten igjen, går ned inne i feltet og ser håpefullt på dommeren som ikke er i nærheten av å blåse. Hadde vært et billig straffespark.

37: MÅL!! Der sitter den for Federico Valverde og det er nydelig og spesiell scoring. Ballen spretter på 16-meteren og kapteinen klemmer til på halv-volley, ballen smeller i stolpen helt oppe med krysset og på returen er Valverde først ute og får headet ballen i det åpne målet.

34: Japan med nok en stor sjanse, men Coates får klarert til corner i siste liten.

25: Pellistri i meget fin driv fremover, sklir unna første taklingsforsøk, men blir tatt på forsøk nummer to. Soleklart frispark litt inn på Japans banehalvdel.

20: Da har vi omsider klart å få bilder og det første vi tar med oss er en halvsjanse til Japan.

10: Undertegnede sliter med få bilder fra kampen, men etter hva som har kommet av informasjon har ikke Pellistri vært veldig involvert de første ti minuttene av kampen.