Vant etter dramatisk avslutning

Det så ut som Deeney ødela dagen, men så hjalp han Schweinsteigers avslutning i mål, og United vant likevel. Vi fulgte kampen.

Landslagspausen er over, men konsekvensen av pausen er at noen av spillerne våre har returnert skadet. Rooney, Martial, Fellaini og Carrick manglet alle mot Watford, i tillegg til Luke Shaw og Antonio Valencia.

Memphis Depay og Lingard samarbeidet på topp, og United fremstod mer bevelige på topp enn tidligere denne sesongen. Og begge var involvert i angrepet som ga United ledelsen, der Ander Herreras innlegg ble dunket i mål av Memphis.

United så soleklart best ut, men skader ble et problem i denne kampen. Ander Herrera måtte ut, og senere gikk Phil Jones ut, og forandringene gjorde at United mistet litt rytmen både offensivt og defensivt, og David de Gea måtte ved flere anledninger gjøre gode bidrag for å hindre utligning i andreomgangen.

Watford v Manchester United - Premier League
LOUIS VAN GLAD: Smilet var enda bredere enn dette etter Uniteds sene vinnermål.

Til slutt klarte han ikke å holde unna mer: Marcos Rojo laget straffespark i duell med Ighalo, og Troy Deeney scoret på den. Det frustrerte nok spesielt Jesse Lingard, som hadde hatt noen gode sjanser, men Lingard bidro til vinnermålet i Uniteds imponerende mobilisering etter utligningen.

Et kort hjørnespark (som attpåtil kom rett etter en stor Smalling-sjanse på forrige corner) skapte kaos, og til slutt kommer Lingard til avslutning. Gomes måtte gi retur, og ballen endte hos Schweinsteiger, som sendte ballen inn igjen fra spiss vinkel. Watford-målscorer Troy Deeney skled ballen inn i eget mål, og det ble kampens vinnermål.

Manchester United: David de Gea; Ashley Young, Phil Jones, Chris Smalling, Daley Blind; Morgan Schneiderlin, Bastian Schweinsteiger; Juan Mata, Ander Herrera, Jesse Lingard; Memphis.

Benken: Sergio Romero, Marcos Rojo, Paddy McNair, Matteo Darmian, Sean Goss, Andreas Pereira, Marcus Rashford.

Watford: Gomes; Nyom, Cathcart, Britos, Anya; Capoue, Watson; Abdi, Jurado, Deeney; Ighalo.

Benken: Arlauskis (GK), Oularé, Paredes, Aké, Guedioura, Ibarbo, Diamanti.

LIVE

SLUTT! United vinner 2-1 på Vicarage Road.

90+5: United i angrep mot slutten her.

90+4: David de Gea redder solid da Ighalo kommer seg til en akrobatisk avslutning. Blind lå for øvrig nede etter at Paredes kastet ballen i ansiktet hans. Det var nok et uhell.

90+1: Det er lagt til fire minutter.

90: MÅL!!! Schweinsteiger! Han blir nok ikke kreditert den, men herlig av Schweini likevel! En kort cornervariant skaper kaos i Watford-forsvaret, og til slutt skyter Lingard. Gomes må gi retur, og ballen ender hos Schweinsteiger, som skyter fra spiss vinkel. Watford-målscorer Troy Deeney sklir ballen inn i eget mål.

90: Smalling med et godt forsøk, men Gomes får reddet unna til ny corner.

89: Memphis kjemper frem et hjørnespark.

88: Da trenger vi mål!

87: MÅL! Troy Deeney utligner.

86: Straffe til Watford! Marcos Rojo er i ryggen på Ighalo, og legger han i bakken. Ighalo gikk tilsynelatende for straffe, men vanskelig å protestere voldsomt av den grunn. Troy Deeney er vanligvis svært sikker på straffespark.

84: Lingard spilles gjennom i bakrom av Blind, og Gomes kommer godt ut. Lingard prøver å lobbe, men forsøket er ikke godt nok. Frustrert Lingard, som vet at han kunne gjort det der bedre.

82: Kampen er i gang igjen, og Young ser ut til å ha det bedre. Lingard fikk for øvrig gult kort for bortsparking av ballen for noen minutter siden.

81: Ashley Young setter seg ned, og får behandling. United har brukt opp byttene sine. Er det svimmelhet fra Young? Ser litt slik ut. Forhåpentligvis kan han fortsette.

79: BYTTE: Andreas Pereira erstatter Juan Mata.

78: Lingard og Memphis med nytt brukbart angrep, men ballen ender hos Gomes. Andreas Pereira gjør seg klar, så det blir ingen debut i dag for Goss eller Rashford.

75: Herlighet, hva er det Troy Deeney har i skoene sine?! Nytt skudd som så ut til å være skutt ut av en usedvanlig sterk kanon, og De Gea holder den. Traff heldigvis rett på.

74: Corneren blir det ikke noe av, og Watford kontrer. Ashley Young stopper den ulovlig da han ser at lovlige midler er utenfor rekkevidde, og får det gule kortet.

73: Watson må gi hjørnespark.

72: McNair skaffer nesten, men bare nesten, corner. Rett etterpå gir han Troy Deeney litt juling, og slipper unna gult kort.

70: OIOI! Kjempesjanse for Watford. Kommer seg nesten til livsfarlig avslutning, men Smalling hindrer det to ganger. Men så kommer de til slutt til avslutning etter Smallings klarering, og den skifter kraftig retning, men De Gea slår til med en herlig redning. Viktig at han ikke ble utspilt der! Corneren blir det ikke noe av.

69: BYTTE: Phil Jones har fått seg en liten smell, og erstattes av Paddy McNair. Watford byttet inn Paredes for Nyom.

68: Ben Watson får kampens første gule kort etter å ha stoppet Young.

67: Skuddforsøk utenfor fra Memphis etter forarbeid av Lingard og Mata.

66: Memphis og Lingard med et nytt forsøk på samspill, men denne gangen fungerer det ikke så godt. Fint å se hvordan de prøver, i alle fall! Har skapt trøbbel for Watford i dag.

65: Det har roet seg litt etter noen gode Watford-minutter. Hadde vært fint med en 2-0-scoring snart. Akkurat nå ser nemlig 1-1 mer sannsynlig ut.

59: Watford får avsluttet akrobatisk fra kort hold, men skuddet går i Schneiderlin, og United får ballen unna. Har fyren en ballmagnet på seg i dag? Mulig De Gea ville reddet den, men vanskelig å si fra det holdet.

58: Watford inne i en god periode, og får nå corner. Muligens feilaktig?

56: Bra angrep av Watford på venstresiden, og Ighalo får lagt innlegget tilbake til Deeney, og han banker ballen mot mål. Og han skyter hardt! Heldigvis har United David de Gea i mål. Corneren blir ikke noe av, og det påfølgende innlegget igjen får De Gea bokset unna.

55: Corneren slås mot første stolpe, og Schweinsteigers heading går bare over og utenfor.

54: Young presser frem en corner. Vingbackkollega Blind hadde for øvrig nettopp en herlig takling.

53: Etter en ny litt merkelig frisparkvariant får Memphis fyrt av fra distanse, men skuddet er for dårlig.

52: Lingard passerer en Watford-spiller, selv om han blir hindret kraftig, men mister farten. God dømming av Madley som dømmer frispark ute på venstresiden.

51: Memphis med en fin dribleserie nettopp. Så kommer plutselig Jones til et skuddforsøk, men Watford får blokkert slik at farten går ut av skuddet.

49: Schweinsteiger skyter fra distanse, men den går høyt opp på Rookery End.

48: Briljant småspill av Memphis, Schneiderlin og Mata, men ex-red Cathcart får slått den ut til corner. Den blir det ikke noe av.

47: Watford slurver, og Memphis ender opp med ballen. Han slår gjennom til Lingard, som under press får avsluttet brukbart med feil fot, men Gomes hindrer mål. Bra av Memphis der, og fin timing i samarbeidet med Lingard. God redning av Gomes! Kunne fort vært Lingards andre mål på to kamper.

46: Kampen er i gang igjen. Nathan Ake har kommet inn for Jurado for Watford.

PAUSE. United leder 1-0 på Vicarage Road.

45+1: Lagt til ett minutt. Schweinsteiger header unna corneren.

45: Nyom presser frem hjemmelagets første hjørnespark i duell med Blind.

42: Litt av rytmen forsvant ut av United etter byttet, men vi er fortsatt det beste laget på Vicarage Road.

41: Watford i angrep nå, men United viser duellstyrke og oppofrende forsvarspill, og får ryddet unna.

39: Memphis fyrer av fra distanse, og Gomes må gi hjørnespark. Den blir det dessverre ikke noe av.

36: Watford-innlegg heades ut, men ikke lenger enn at Capoue får fyrt av et skudd. Går heldigvis langt over.

33: Knalltøff takling fra Troy Deeney på Rojo. Viser frem knottene sine, men slipper unna det gule kortet denne gangen.

32: Kjempesjanse! Schweinsteiger stusser den videre, og Schneiderlin rekker nesten frem på bakerste stolpe. Deeneys retningsforandring ødela.

31: Young presser frem et hjørnespark mot gamle lagkamerater.

30: Mulig det er en bakre treer bak nå, med Blind og Young som vingbacker.

30: Rojo i duell med Watfords knallharde kaptein Troy Deeney, og i samarbeid med Schweinsteiger får han hindret corner.

28: Det har vært litt uklart hvordan United spilte, men nå ser det ut som om Jones har gått ut på høyrebacken slik som forventet. Rojo går inn i midtforsvaret med Smalling, mens Young beveger seg fremover på banen. Mata inn i tierrollen. Vi får håpe ikke dette ødelegger rytmen, siden vi har dominert stort.

27: En merkelig frisparkvariant (gikk vel ikke helt som planlagt) ender med at United til slutt klarer å skape en viss panikk i forsvaret, og Schneiderlin fyrer av. Skuddet ikke presist nok.

26: United får frispark ved hjørneflagget.

25: Bytte: Herrera må ut, og Marcos Rojo kommer inn. Her blir det endringer, men hvem går egentlig frem?

24: Ander Herrera sitter på bakken, og det er fordi han har fått en skade, og ikke av latskap. Forhåpentligvis ordner det seg.

21: Corneren blir ikke noe av, og så mister Young ballen til en Watford-spiller (skulle muligens hatt frispark), og Watford kontrer livsfarlig. Ighalo blir heldigvis hindret nok av Schweinsteiger til at skuddforsøket hans ikke blir farlig.

20: Young slår inn fra høyre (rett etter en herlig Schweinsteiger-cross), og Watford-forsvaret må gi corner.

18: Blind med innlegg, og ballen ender hos Mata, men han er for omringet til å få kontrollert ballen skikkelig, og Watford får ballen unna.

15: United er utrolig bevegelige i dag. Mange som er flinke til å gjøre seg spillbare hittil. Både Memphis og spesielt Lingard bidrar til å strekke Watford-forsvaret i alle retninger.

14: Martial er fornøyd også:

13: United topper nå tabellen. Dette er det første målet Watford har sluppet inn i første omgang på hjemmebane i år, så vi får satse på at dette gir en liten ketsjupeffekt.

11: MÅL! Memphis! Herlig innlegg fra Herrera etter godt samarbeid med Lingard og Young, og Memphis gjør ingen feil fremfor mål, og dunker ballen i mål med venstrefoten på direkten. Feirer med fansen! Den gjorde godt.

8: Viktig at Schneiderlin gjør det bra i dag om vi skal vinne. God hittil! Ashley Young nå med et slurvete innlegg (eller var det overraskende skuddforsøk?). Ble for øvrig godt mottatt av Watford-fansen før kamp. Bidro sterkt til opprykket i 2006.

6: Ser ut som om Memphis og Lingard bytter litt på spissrollen hittil. Nå ligger sistnevnte der.

5: Herreras corner heades unna.

4: United presser Watford bakover med intenst og aggressivt spill. Får corner, men det er bare flaks, klønete av Watford-forsvarer.

3: Lingard og Memphis jobber tett sammen.

2: Bra start av United! Lingard spilles i bakrom, men får den ikke helt under kontroll. Men etter at Herrera rett etterpå mister ballen så vinner United den tilbake, sender den ut til Mata på kanten, som slår farlig inn. Kunne fort blitt farlig om noen fikk en skikkelig touch på den.

1: Sola skinner på Vicarage Road.

1: Kampen er i gang.

13.40: Spillerne er på vei inn på banen. Det skal markeres med den franske nasjonalsangen før kampstart.