Southampton FC v Manchester United - Premier League

Første borteseier på 189 dager

Lørdag var det klart for Uniteds fjerde Premier League-kamp denne sesongen. Erik ten Hag og hans menn reiste sørover for å møte Southampton. Kampen ble spilt på St Marys og endte 1-0 til United til tross for en dramatisk kamp og mye skader. Uniteds kaptein scoret kampen eneste mål.

Før kampen sa Erik ten Hag at han var veldig selvsikker på at de vil gjøre det samme som de gjorde mot Liverpool, og det kan han ha ment bokstavlig, United startet nemlig med akkurat de samme spillerne som mot Liverpool, noe som igjen viste seg å være et smart valg da United fikk sin andre seier denne sesongen.

Første omgang

Utrolig jevn omgang med gode sjanser for begge lag. United fikk hele fem sjanser i samme angrep, men ballen gikk ikke mellom stengene. Se video av angrepet her.

Andre omgang

Bruno Fernandes klinket ballen rett i mål fra 15 meter etter godt spill av United. Kapteinen sto alene da han fikk den målgivende pasningen fra Diogo Dalot.

Etter 68 minutter gikk Jadon Sancho av banen og Cristiano Rolando kom ut, men det tok ikke mange minutter før portugiseren satt nede, tok seg til kneet og ba om behandling, men kom seg etterhvert opp på beina igjen.

Casemiro fikk sin debut i slutten av kampen, da han kom inn for Anthony Elanga etter 80 minutter.

Ronaldo var ikke den eneste som lå noen minutter nede, Scott McTominay bløe sittende etter en duell. Til tross for at det så fryktelig smertefullt ut, kom han seg heldigvis opp igjen.

Etter flere skader, ble det lagt til hele seks tilleggsminutter. Uniteds siste byttet ble Fred som kom innpå for Christian Eriksen. United gikk seirende av banen etter 1-0 seier.