Uten navn-1

U18: Drømmescoring ikke nok – sen utligning stoppet Uniteds seiersrekke

Manchester Uniteds U18-lag var lenge på vei mot sin syvende strake ligaseier, men Wolverhampton kjempet seg tilbake fra 1-3 til 3-3, og dermed skulle det ende uavgjort mellom de to lagene.

Manni Norkett, Victor Musa og Shea Lacey scoret målene for United.

2-0 før pause

Kampens første scoring kom halvveis ut i den første omgangen. Norkett ble spilt alene gjennom, men ble til slutt felt på ulovlig vis innenfor sekstenmeteren.

Straffen satte spissen selv sikkert ned til venstre, mens Wolves-keeper James Lee Storer gikk motsatt vei.

u18

Og like etter halvtimen var spilt, var det Musa sin tur til å tegne seg på scoringslisten. En strålende kontring endte opp hos kantspilleren, som gjorde ingen feil alene gjennom og satte ballen ned i det venstre hjørnet.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid etter pause før Wolverhampton reduserte til 1-2. Vertene stormet nemlig rett i angrep og Leo Shahar banket ballen i nettet før halvminuttet var passert.

Kjempet seg tilbake etter Laceys drømmetreff

Få minutter senere var det derimot duket for kampens prestasjon. 15 år gamle Lacey dro seg innover fra høyre og fikk drømmetreff da han banket ballen i motsatt kryss.

Se scoringen under:

Wolverhampton skulle imidlertid kjempe seg inn i kampen igjen. Først ved Connor McLeod, og deretter ved Halis Joshua Esen som satte inn utligningen to minutter før fulltid.

Dermed endte det 3-3 i lørdagens kamp.

Wolverhampton 3-3 (0-2) Manchester United

U18 Premier League
Sir Jack Hayward Training Ground

MÅL: 0-1 Manni Norkett (23), 0-2 Victor Musa (31), 1-2 Leo Shahar (46), 1-3 (52) Shea Lacey, 2-3 (58) Connor McLeod, 3-3 (88) Halis Joshua Esen.

United: Harrison – Jack Kingdon, Louis Jackson, Reece Munro, James Nolan – Amir Ibragimov, Jayce Fitzgerald, James Scanlon (Jaydan Kamason, 87) – Shea Lacey, Manni Norkett, Victor Musa (Ethan Williams, 71).

Ubenyttede innbyttere: Tom Wooster, Adam Berry.

LIVE

1: Kampen sparkes i gang!

2: Lacey felles like utenfor sekstenmeteren. God mulighet for United dette.

3: Og det er Lacey selv som prøver seg. Treffer godt, men Wolves-keeper Storer får slått ballen ut til en corner, som blir klarert ut.

10: Så kommer Wolverhampton til sin første mulighet i kampen. McLeod prøver lykken fra 15-16 meter, men blåser ballen himmelhøyt over.

14: Scanlon kommer seg til en avslutning innenfor sekstenmeteren, men den går rett på Storer i Wolves-buret som har få problemer med å holde ballen.

18: God sjanse for Norkett! En corner fra venstre ender på hodet til spissen, men igjen er Storer på rett plass og får avverget.

19: United fortsetter å spille seg til sjanser. Denne gang er det Scanlon som avslutter fra 14 meter, men skuddet går for tett på Storer.

22: Straffe! Norkett fosser igjennom og blir felt av Mabete. Ikke noe å si på den!

23: MÅL! Norkett går selv frem til ellevemeteren og setter ballen til venstre i mål, mens Storer slenger seg motsatt vei.

28: Nolan kommer seg fri ute på venstresiden, men innlegget blir klarert ut til corner.

28: Den tas kort og Lacey svinger ballen hardt inn, men blir ingenting ut av det.

30: Så er det Wolves som skaffer en corner. Denne blir langt farligere, men ballen heades like over målet til Harrison.

31: MÅL! United dobler ledelsen ved Musa. En strålende kontring ender opp hos venstrekanten, som gjør ingen feil alene med Storer.

40: Wolverhampton bedre med nå. Kommer til nok en god mulighet på corner, men igjen går headingen en liten meter til side for mål.

44: Wolverhamptons Bradbury har trøblet litt med det som har virket som en skade i kneet underveis, og må bli byttet ut like før pause. Inn kommer Francis-Burrell.

45+2: Lacey dribler seg gjennom på høyresiden og får til en god avslutning, men skuddet blir stoppet av Storer.

45: PAUSE.

46: Wolverhampton triller i gang den andre omgangen.

46: MÅL. Wolverhampton stormer i angrep og ballen ute til høyre hos Shahar, som fyrer av en kanonkule som går rett i nettet.

48: En fryktelig stygg hodeduell mellom Ibragimov og en Wolverhampton-spiller der begge trenger tilsyn fra støtteapparatet. Begge er imidlertid heldigvis oppe igjen og ser ut til å kunne fortsette.

52: MÅL! Wow! 15 år gamle Lacey med en drømmescoring. Drar seg innover fra høyre, før han fra langt hold regelrett limer ballen i venstre kryss. En kandidat til årets mål, det der!

58: MÅL. Målene renner inn nå. Denne gangen reduserer Wolves til 2-3. McLeod styrer på vakkert vis inn et innlegg fra venstresiden.

64: Wolverhampton er skumle nå og spiller seg til noen farligheter, men enn så lenge er United fortsatt i ledelsen.

66: Shahar med en stor mulighet for Wolverhampton, men avslutningen går i nettveggen.

69: Så er Norkett nære på! Nolan finner hodet til spissen med et innlegg, men headingen går utenfor.

71: United gjør sitt første bytte for dagen. Williams erstatter Musa.

75: Esen med en stor sjanse alene med Harrison, men United er heldige der med at skuddet går rett på sisteskansen.

81: Bytte hos Wolverhampton. Scicluna kommer inn for Rees.

83: Lacey prøver en reprise fra 3-1-scoringen, men denne gangen går skuddet langt over.

86: Wolverhampton presser for scoring nå, men sliter med å spille seg til de store mulighetene.

87: Andre bytte hos United. Kamason erstatter Scanlon.

88: MÅL. Og så utligner Wolverhampton! Esen med et velplassert skudd som går nede i det venstre hjørnet.

90: Så får Williams en enorm mulighet til å bli United-helt på overtid, men avslutningen blir reddet av Storer.

90+3: Ny stor sjanse til United! Et innlegg havner hos Norkett, som blåser ballen over mål.