Det blir en liten billettkvote til CL-finalen

Om Manchester United kommer til Champions League-finalen vil det bli et bikkjeslagsmål om de dyrbare adgangstegnene.

Champions League-finalen 1. juni skal spilles på Atletico Madrids nye hjemmebane Wanda Metropolitano med en tilskuerkapasitet på 63 500.

Bare litt over halvparten av billettene vil imidlertid bli solgt direkte til de to finalistenes supportere. 

UEFA bekrefter nemlig at de to Champions League-finalistene hver vil få 17.000 billetter.

Les også: Dette er lagene United kan møte i kvartfinalen

Det vil ikke være tilstrekkelig for de fleste klubbene, deriblant Manchester United, til å til dekke behovet med tanke på antall sesongkortinnehavere.

POPULÆRE: Manchester United feirer Europa League-gullet etter å ha slått Ajax i finalen i 2017. Den gangen var det stor rift om finalebillettene. Skulle Ole Gunnar Solskjær lede United til Champions League-finalen vil ikke pågangen bli noe mindre.

4 000 billetter blir gjort tilgjengelig for publikum på generell basis (trolig etter loddtrekning blant alle interesserte), mens 25 500 billetter går til den lokale organisasjonskomitéen, UEFA, fotballforbundene i UEFAs medlemsland, sponsorer og TV-selskaper. 

Fredag er det bare å stålsette seg foran TV-skjermen, eller følge united.no som vil dekke trekningen av kvartfinalene direkte.

De siste årene har semifinaletrekningen skjedd etter kvartfinalen, men ifølge UEFA er det tilbake til det gamle formatet i år.

Dermed skal også semifinaleoppgjørene trekkes fredag, slik at vi kan se hele veien mot finalen.