Lingard vil gjøre som «Class of ’92»

Det står ikke på ambisjonene til Jesse Lingard.

– Nå handler det om å skape ny historie. Se på hva Paul Scholes, David Beckham og Gary Neville osv. skapte. Da er det bare på sin plass at jeg, Marcus Rashford og Paul Pogba forsøker å gjenskape det og vinner troféer, sier Jesse Lingard til BBC.

Gikk gradene

Lingard kjenner historien. United-spilleren er oppvost i Manchester-området og vært i klubben siden han var åtte år.

Han vet godt hva som bidro til å skape Sir Alex Fergusons suksess før han fikk sitt gjenombrudd.

– De gikk gradene sammen, men mine lagkamerater gikk deres egne veier, så med andre hjemlige gutter som Marcus og Pogba, må vi bare forsøke å gjenskape det de gjorde, sier Lingard.

Uniteds «Class of ’92» består av Beckham, Nicky Butt, Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville og Scholes. og utgjorde akademigutta som tok steget opp til førstelaget på begynnelsen av 90 med stor suksess.

Tålmodig

Lingard står så langt med 13 mål og fem assists denne sesongen. Med det er han i ferd med å gjennomføre sin beste sesong i United-trøya så langt.

Det kom likevel ikke av seg selv, skal vi tro angriperen.

– Jeg gjorde det bra i sesongoppkjøringen, men så spilte jeg ikke de første månedene. Det er alltid vanskelig, men i disse periodene må en bare forsøke å gjøre en forskjell og være klar. Jeg var tålmodig, og visste jeg ville få sjansen.