– Lingard og Sánchez er klare

Jesse Lingard og Alexis Sánchez har trent for fullt denne uken og er trolig med i troppen til Bournemouth-kampen.

Skadesituasjonen i United ser unektelig bedre ut enn på lenge. Både Lingard og Sánchez var tilbake i troppen mot Everton etter skader, men begge startet oppgjøret på benken og kun Lingard kom inn på overtid i kampen som United vant 2-1.

– Har bare trent uten ball

Nå har angrepsduoen en full treningsuke bak seg og er klare til å gå rett inn på laget om det trengs.

TILBAKE: Jesse Lingard, her i aksjon mot Wolverhampton, er tilbake for fullt og kan gå rett inn på laget mot Bournemouth.

Marouane Fellaini og Diogo Dalot er imidlertid fremdeles ute, mens Antonio Valencia, nærmer seg en retur til førstelaget, bekreftet José Mourinho på dagens pressekonferanse.

Også Scott McTimonay nærmer seg etter en kneskade.

– Antonio Valencia la ut en artig melding på instagram der han skrev «Work, work work in the gym», han burde skrevet «Work, work work alone» fordi han ikke har trent med laget. Han har vært skadet og har bare trent for seg selv, uten ball og ikke med laget. Han blir ikke tatt med til kampen i morgen fordi han ikke er klar. Dalot og Fellaini er også ute, mens Lingard og Sánchez er tilbake etter en god treningsuke, sa Mourinho.

Vrien kamp

Manchester United er den siste klubben som har reist fra Dean Court, også kjent under sponsornavnet Vitality Stadium, med tre poeng.

Det er imidlertid mer enn et halvt år siden 0-2-seieren sist sesong der Chris Smalling og Romelu Lukaku besørget fulltrefferne for United.

Siden den gang har Bournemouth vært blant formlagene i Premier League, og Eddie Howe sitt mannskap er kanskje den største positive overraskelsen denne sesongen.

Bournemouth har bare tapt to ligakamper denne sesongen og begge tapene har kommet på bortebane mot henholdsvis Chelsea og Burnley.

Mot United må hjemmelaget klare seg uten den tidligere United-spilleren Joshua King som er skadet.