Kanondag for de utlånte

Macheda og Henriquez har scoret for sine lag, men de havner begge i skyggen for Jesee Lingard.

Lørdag 21. september

Birmingham 4-1 Sheffield Wednesday

Nylig utlånte Jesse Lingard debuterte for Birmingham lørdag. Den unge midtbanespillerne imponerte for Manchester United i sommer, og lørdag gjorde han i aller høyeste grad det samme. Lingard brukte kun 20 minutter på å score sitt første mål for Birmingham, og kun ni minutter senere fant Lingard veien til nettmaskene for andre gang. Etter 33 minutter fullførte Jesse Lingard sitt ekte hat-trick med dagens tredje mål. Tre mål på tretten minutter – en fantastisk debut for den utleide Manchester United-spilleren.

Lingard kunne forlatt banen i pausen og mottatt all mulig hyllest for sin debut, men leiesoldaten fortsatte like gjerne å score i andre omgang. Kun seks minutter ut i den andre omgangen satte han inn sitt fjerde (!) mål for dagen – da går man tom for superlativer. Kamil Zayatte reduserte for bortelaget etter 66 minutter, og fem minutter senere ble Lingard byttet ut til stående ovasjoner.

Doncaster 2-2 Nottingham Forest

Federico Macheda har gjort unna sin debut for Nottingham Forest, men italieneren ønsket likevel å gjøre det samme som sin utlånte kollega, Jesse Lingard. Macheda sendte Doncaster i føringen etter 34 minutter, men Chris Cohen utlignet kun fem minutter senere. Syv minutter ut i den andre omgangen satte imidlertid Macheda inn sin andre scoring for dagen, og lå dermed lenge an til å bli matchvinner for Doncaster. Ti minutter før slutt utlignet derimot Andy Reid, og dermed endte det med poengdeling for Macheda & co.

Stevenage 1 – 3 Carlisle

Det har ikke blitt mye spill for Reece James i League 1 så langt. Lørdag var han ubenyttet reserve da Carlisle vant sin andre kamp på rad, og også den andre for sesongen. De seks poengene de har plukket den siste uken, har ført dem opp fra sisteplass på tabellen, til rundt midten.

ADO Den Haag 1 – 1 NEC

United-back Marnick Vermijl befinner seg for tiden i nederlandske NEC Nijmegen. Lørdag kveld spilte han sin andre hele kamp på rad for NEC, og for andre gang endte det uavgjort. Etter 3-3 i forrige kamp mot Feynoord, klarte Vermijl og resten av forsvaret å tette bedre igjen denne gangen, i kampen som til slutt endte 1-1.

Real Madrid 2     1 – 2    Real Zaragoza

I Segunda División har Angelo Henriquez satt inn sitt første mål for Real Zaragoza. Spissen sendte bortelaget i ledelsen i første omgang, og stilingen var 1-0 til pause. Kampen endte med 2-1-seier for Henriquez’ lag, som ligger midt på tabellen, etter seks spilte kamper.