Les nytt US digitalt

Nå ligger medlemsbladet ute digitalt på «min side» og på appen.

Sesongens andre medlemsblad skal ha kommet til de fleste av dere som er Premium-medlemmer.

Nå kan alle Premium eller digitale medlemmer også lese medlemsbladet digitalt.

Bladet inneholder en eksklusiv sak med Ander Herrera, som vi møtte på Carrington. Vi reiste også til Belgia for å finne enda mer fra historien til Romelu Lukaku, og det handler også om Zlatan Ibrahimovic, Nemanja Matic, Michael Carrick og Victor Lindelöf, i tillegg til mye annet.

Leste du ikke forrige medlemsblad? Det kan du lese mer om her.

Slik leses bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2017/18) og nummer 2 – som altså er det nyeste bladet.

APPEN VÅR ER OPPDATERT:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)

Har du også lest dette?

  • Tror på 35 Lukaku-mål

    - Seks mål til nå, men dette er bare begynnelsen. Det sier Romelu Lukakus barndomstrener i…
    14. september 2017 (16:57)