Leeds i cupen!

Det er duket for hatoppgjør i ligacupens tredje runde! Manchester United har trukket Leeds på Elland Road! Hva synes du om trekningen? Logg inn og si din mening!

De to første rundene i ligacupen (Carling Cup) er allerede ferdigspilt, men ettersom klubbene som er med i europacupene får stå over de to første rundene, entrer Manchester United turneringen først nå.

I dag ble trekningen for tredje runde foretatt, og United ble trukket mot erkerival Leeds på bortebane.

United har tidligere møtt Leeds fire ganger i ligacupen, og de røde djevlene har vunnet hver eneste gang. Mindre hyggelig var det da United og Leeds sist møttes: det var i januar 2010, i FA-cupens tredje runde. Da vant Leeds, som den gang var i League One, 1-0 på Old Trafford.

Nå spiller Leeds i Championship, og den gamle storklubben på vei opp og frem. Nå får de helhvite muligheten til å vise muskler på alvor, når United kommer på besøk om drøye tre uker, i et oppgjør som det garantert kommer til å lukte svidd av!

United har vunnet turneringen fire ganger (1992, 2006, 2009, 2010), men måtte se seg slått av West Ham i femte runde i fjorårets turnering. Den gang ble et ungt United-lag knust hele 4-0 av The Hammers på Upton Park.

Kampene i den tredje runden skal spilles i løpet av uken som begynner mandag 19. september. United møter Chelsea hjemme 18. september til Premier League-oppgjør, noe som gjør at kampen mot Leeds sannsynligvis først spilles onsdag 21. september.

Er du fornøyd med trekningen? Får United revansj for tapet i FA-cupen for to sesonger siden? Logg inn og si din mening!