De fleste spilte på lørdag, men mandag ble helgerunden fullført for våre utlånte.

Middlesbrough 1-0 Sunderland

Amad Diallo har blitt lånt ut til Sunderland, og mandag kveld fikk han debuten sin for klubben, men det ble en svart dag for de svarte kattene.

Det er aldri hyggelig å tape et lokaloppgjør, men her ble Chris Wilders Middlesbrough litt for sterke for Sunderland.

Diallo startet på benken, men ble byttet inn av manager Tony Mowbray i det 68. minutt på Riverside Stadium.

Ivorianeren rakk å vise at han har en del tempo i kroppen, og han kom seg i en farlig situasjon som ble spolert av et hælspark som ikke fungerte helt som det skulle (men hvis lagkameraten hadde vært på bølgdelengde med ham, så kunne det fort ført til utligningsmålet). Likevel kan det ikke sies å ha vært et innhopp som forandret kampen nevneverdig, og i lokalavisa Sunderland Echo får han karakteren 5 som mange andre også fikk her.

amaf3242
SCORET I SESONGOPPKJØRINGEN: Amad scoret Uniteds mål mot Rayo Vallecano i 1-1-kampen i slutten av juli.

Nottingham Forest 2-3 AFC Bournemouth

Nottingham Forest har signert mange spillere i sommer, men må klare seg med elleve om gangen, og det ble en pussig kamp på City Ground.

De ledet 2-0 til pause, og hadde full kontroll, men Bournemouth snudde kampen fullstendig i andre omgang, og det var til slutt bortelaget som gikk seirende ut av kampen.

Dean Henderson spilte hele kampen for Forest, og ingen av målene var hans feil. Nottingham Post gir ham karakteren 5, og skriver at han ble sviktet av flere forsvarsfeil.

Høydepunkter:

Preston North End 0-1 Birmingham City

Det var United-duell på Deepdale, men både Álvaro Fernández og Hannibal Mejbri startet på benken for hvert sitt lag.

I det 16. minutt skjedde det utrolige: Preston slapp inn mål. Dette var den åttende kampen for sesongen, og det første baklengsmålet kom her.

Fernández kom innpå i det 61. minutt, men han klarte ikke å snu kampen for hjemmelaget. Hannibal kom innpå i det 86. minutt for Birmingham.

Ex-red Tahith Chong spilte fra start for Birmingham, før han ble byttet ut i det 57. minutt.

Preston står med 2-1 i målforskjell etter de første åtte kampene, dette til tross for at kampene ikke skal ha vært kjedelige.

Fernández fikk karakteren 6 på spillerbørsen til lancs.live, og ser ut til å ha bidratt positivt etter innhoppet, men børssetter George Hodgson føler også at Preston ikke fikk brukt ham nok. Mejbri spilte for kort tid til å få børskarakter i Birmingham Mail.

alvarofernandez030922
KOM INNPÅ: Álvaro Fernández.

Swansea City 1-0 Queens Park Rangers

Swansea startet dagen på nedrykksplass, men vant 1-0 mot QPR på hjemmebane.

Ethan Laird var en av fem utespillere som spilte hele kampen for QPR i dette tapet mot klubben han var utlånt til i fjor høst.

Han gjorde det godt for Swansea, og han har levert både mål og målgivende for QPR hittil, men her ble det altså tap mot gamleklubben. Han ser ut til å ha levert en brukbar kamp, men ikke noe mer.

Lairdgol
SCORET I MIDTUKA: Ethan Laird, men her var det mindre å juble for.

Salford City 2-2 Crawley Town

Viktige Brandon Thomas-Asante er solgt til West Bromwich, men Salford City har fortsatt ambisjoner om opprykk, og da kunne de trengt et bedre resultat enn dette hjemme på Moor Lane mot Crawley.

Det ble nemlig 2-2.

Nylig innlånte Ethan Galbraith startet på benken, men Neil Wood byttet nordiren inn i det 77. minutt, uten å få utbytte av det byttet. Galbraith pådro seg et gult kort på overtid, men det ble ikke flere mål i kampen.

Salford City ligger på en fjerdeplass etter sju kamper, bare ett poeng bak Barrow på en direkte opprykksplass, så de henger uansett godt med. Med seier ville Ammies vært på andreplass.

Oldham Athletic 0-2 Chesterfield

34 sekunder ut i Charlie Wellens’ debut for Oldham Athletic så scoret motstander Chesterfield.

Målet kom etter en tabbe fra Oldham-keeperen.

Wellens ble byttet ut etter en time, på stillingen 0-2, noe som også ble sluttresultatet.

Ut fra hva vi kan lese på sosiale medier og på Oldham-forumet OWTB, så leverte Wellens en ganske bra debut – det var verre med spillerne rundt.

Solihull Moors 5-1 Altrincham

Altrincham ligger på nedrykksplass i National League, og det ble en tung dag på Damson Park for Alty.

Det ble nemlig til slutt hele 5-1 for hjemmelaget Solihull Moors.

Dermot Mee stod i mål for Altrincham, og det virker ikke som om han hadde noen stor kamp, selv om det heller ikke virker som om Altrincham-fansen kan skylde tapet på ham heller.

Andre:

• Eric Bailly ble sittende på benken hele kampen da Marseille vant 2-0 borte mot Auxerre. Ex-red Alexis Sánchez scoret Marseilles andre mål.
  • Hibernian vant 1-0 mot Kilmarnock hjemme på Easter Road, men Will Fish ble sittende på benken hele kampen. Kilmarnock spilte mesteparten av kampen med ti mann.
  • Alex Telles kom aldri på banen da Sevilla tapte 0-3 på hjemmebane mot Barcelona.