– Laporte er et av de usikre kortene

Pep Guardiola er klar på at de ikke har tatt seieren på forskudd, og at alt kan skje når det er Manchester United som står på den andre banehalvdelen.

På pressekonferansen før City-kampen kunne Ole Gunnar Solskjær fortelle at Nemanja Matic fikk seg en smell mot Tranmere, og potensielt er ute.

Også Manchester City-manageren måtte meddele at hans lag står i fare for å mangle spillere til onsdagens byderby.

– Vi har noen som er usikre. I morgen vil vi gjøre vår siste sjekk og bestemme oss [for hvem som er friske nok til å spille]. Laporte er et av de usikre kortene, sa Pep Guardiola på pressekonferansen. 

Franske Aymeric Laporte er av mange ansett som den viktigste brikken i et Manchester City-forsvar som har haltet i hans skadefravær tidligere denne sesongen.

Selv om det ser mørkt ut for United, som må vinne med minimum to mål, så tar ikke City-manageren seieren på forskudd.

– Vi må være forsiktige med tanke på kontringer, dødballer og generelt hvor godt United spiller. De har ingenting å tape, og de kommer til å angripe. Vi må prøve å kontrollere følelsene våre og score mål.

ALT KAN SKJE: Guardiola og Manchester City står med en fot i finalen i ligacupen, men kan fortsatt miste fotfestet om United leverer varene på Etihad.

Ole Gunnar Solskjær nevnte på sin pressekonferanse at United bør levere en perfekt prestasjon. Guardiola er ikke uenig.

– Det er Manchester United, de kan klare det. De må spille en nærmest perfekt kamp. Men i disse kampene, når man spiller mot lag med en fantastisk historie, så møter man et lag med stolthet. Jeg vet hvor vanskelig det vil være å nå en finale.