– Vi må levere en perfekt prestasjon

Ole Gunnar Solskjær møtte pressen før returkampen mot Manchester City i ligacupen.

United har langt ifra noe godt utgangspunkt før returkampen mot City, men Solskjærs menn har bevist før at de kan hente opp en tomålsledelse på bortebane.

Det gir et viss håp om at det fortsatt kan bli en finale på Wembley.

– Det så ut som det var over etter førsteomgang. For den siste delen av den omgangen spilte de oss ut. Men når vi fikk målet, så var vi litt tilbake. Nå må vi ta fram minnene fra PSG-kampen, for det gir oss litt håp. Det samme gjør City-kampen i desember, sier Ole Gunnar Solskjær.

I desember vant nemlig United 2-1 på Etihad, i en kamp der det var de røde som spilte ut de blå i første omgang.

MÅ GJENSKAPE: Anthony Martial feirer 2-0-scoringen mot Manchester City i desember. United er nødt til å gjøre noe lignende på Etihad onsdag.

Sjefen er klar på at det er en slik prestasjon som må til også onsdag, for at United skal klare å snu kampen.

– Det må være en perfekt prestasjon, hvis det skal være håp for oss. Vi  må bare score to flere mål enn dem. Det ville vært godt å score først. Det ville gjort det mindre vanskelig.

Han er også klar på at City er sterkere nå, enn de var i desember.

– De har fått spillere tilbake også. Jeg tror de slet litt mer da vi møtte dem i desember. Siden da har de spilt veldig bra.

– For oss, så har vi mistet Scott (McTominay) og Marcus (Rashford) siden den gang. Så vi er litt svekket på den fronten, fortsetter han.

Men en ting er klart: United er nødt til å angripe på Etihad.

– Vi kan ikke bare forsvare oss. Vi å ut der å prøve å holde på ballen, og få de til å løpe etter ballen. Det er ikke lett, fordi de er en av de beste lagene på å presse også. Men vi har gjort utrolige ting før her. PSG-kampen er et godt eksempel på hvordan man kan ta igjen en tomålsledelse.