Landsmennene roser Depay

Uniteds tidligere og nåværende nederlendere gleder seg til å se Memphis Depay i rødt.

Manchester United har hatt en rekke nederlendere som har gjort stor suksess i klubben.

Edwin van der Sar og Jaap Stam er to nederlendere som har vist sin klasse for Old Trafford-publikumet, og også sørkoreanske Park Ji-Sung har erfaring fra nederlandsk fotball.

Nå er disse United-legendene enige om én ting: Memphis Depay kommer til å bli en ny nederlandsk hit i Manchester.

– Han er en kvalitetsspiller. United ønsker alltid å angripe og klubben vil alltid være interesserte i spillere med mye fart og som kan skape ting én-mot-én og score mål. Memphis er en slik type, sier Jaap Stam til klubbens offisielle hjemmeside.

Mens Park Ji-Sung tidligere har sammenlignet Memphis Depay med Cristiano Ronaldo, snakker Edwin van der Sar om viktigheten av å spillere som Michael Carrick, Ryan Giggs, Wayne Rooney og Robin van Persie i klubben – spillere som kan hjelpe ham med å finne seg til rette.

– Depay er ikke redd. Jeg tror også at han er veldig ivrig og ambisiøs, og man vinner ikke titler med bare korgutter. I dette tilfellet tror jeg Manchester United har en fremtidig stjerne i sine hender, sier Van der Sar.

89452981-650x358
OPTIMISTISK: Edwin van der Sar tror at Louis van Gaal har gjort et godt kjøp i Memphis Depay.

Nå blir Memphis Depay også lagkamerat med Daley Blind og Robin van Persie, som han har spilt med siden han gjorde sitt inntog på det nederlandske landslaget.

– Jeg ser frem til det. Jeg har jobbet med ham et par år med Nederland, så jeg kjenner ham ganske godt. Han har gjort et stort steg ved å gå til Manchester United, så det vil bli interessant å se hvordan han gjør det, og hvordan han vil takle den utfordringen, uttaler Van Persie.

I tillegg til de ovennevnte, har også Raimond van der Gouw, Daley Blind og Louis van Gaal uttalt seg om Uniteds nyervervelse. Du kan lese alle sitatene her.