Depay var den beste

Vi har vurdert Nederlands United-spillere.

Fredag kveld møttes Nederland og USA til treningskamp med van Persie, Blind og nysignerte Depay i startoppstillingen. Nederland kan se tilbake på en dårlig start på EM-kvalifiseringen og trenger en seier for å styrke selvtilliten før den viktige kampen mot Latvia om én uke.

Nederland så ut til å ta seieren da de ledet 3-1, men USA gjorde det spennende da de scoret 3-2 da det gjenstod 30 minutter. Det dabbet litt av, men USA kjempet inn to mål da det gjenstod to minutter av ordinær tid. Dårlig nytt for et Nederland som sliter med formen.

Vi fulgte kampen live og her er våre spillervurderinger av United-spillerne.

Daley Blind:

Spilleren som har hatt en god sesong for United viser roen han har i hele kampen. Trygg med ball i beina og bidrar mye offensivt spesielt i kampens første omgang med kombinasjoner med Depay. Gjør en god figur når Nederland har ball, men når USA satte fart fremover ble venstrebacken hengende etter ved et par anledninger. Får gult kort etter 66 minutter for akkurat dette, og ved 3-2 scoringen til USA er han på etterskudd. Ingen dårlig kamp, men sårbar da USA brukte fart.

TERNINGKAST: 4

Robin van Persie:

Spissen som har vært mye skadeplaget gjennom hele sesongen markerer seg ikke i kveld. Lite involvert fremover, og i hele første omgang løper han hjem for å hente ball. Får bare ved et par anledninger vist hva han er god for før han byttes ut etter 56 minutter. Vi får håpe at RvP finner formen før neste sesong.

TERNINGKAST: 3

Memphis Depay:

Den spennende nysigneringen har hatt en kjempe sesong i den nederlandske ligaen og viser god form i dag. Er med på å skape mesteparten av det Nederland har by på offensivt i første omgang og etter en halvtimes spill noterer han seg en assist til 1-0 målet. Fortsetter storspillet i 2.omgang og er sist på ballen når Nederland går opp til 3-1. Mange gode innlegg og er en konstant trussel mot USA-forsvaret. Nivået faller litt utover 2.omgang sammen med resten av laget. Alt i alt, godkjent kamp og viser hvilken spennende spiller han kan bli for United kommende sesong.