Lampard om nøkkelkampen og skadene

Frank Lampard er ikke fornøyd med at Chelsea har sluppet inn seks mål mot United tidligere i sesongen. Han forventer nok en tøff kamp mot Solskjærs United.

Mandag kveld er Premier League i gang igjen for Uniteds del.

Chelsea er motstander, og fredag ettermiddag holdt Chelsea-sjef Frank Lampard sin pressekonferanse før oppgjøret.

Lampard har allerede tapt to ganger mot United denne sesongen, så det er kanskje ingen stor overraskelse at han forventer et tøft oppgjør.

– De er et godt lag, og har hentet inn noen spillere i januar. Jeg forventer en tøff kamp på mandag mot det som er en direkte rival.

Lampard sikter selvsagt til kampen om en topp fire-plassering, hvor de blå er seks poeng fremfor United etter en januar der begge laga trøblet i ligaen.

– I fotballen kan luker stadig vekk forandre seg. Vi er klar over poengsituasjonen. Kampene mot United og Spurs er store kamper.

På to kamper mot United har det til sammen blitt 1-6 for Chelsea i år, men de kampene vil Lampard gjerne slippe å snakke om.

– Jeg liker ikke å referere for langt tilbake, vi likte ikke å slippe inn de målene vi slapp inn. I cupkampen byttet vi mange spillere. De kampene er over. Vi har disse kamper foran oss, og dette er en kamp vi ønsker å vinne.

FEIRER MÅL MOT CHELSEA: Marcus Rashford.

Marcus Rashford har scoret fire av Uniteds seks mål mot Chelsea denne sesongen, men han er dessverre ute med skade i mandagens oppgjør.

Det samme er sannsynligvis både Scott McTominay og Paul Pogba, andre spillere som også har gjort en god jobb mot Chelsea denne sesongen.

Samtidig er jo heller ikke Chelsea skadefrie, og Lampard ga en oppsummering av skadesituasjonen før oppgjøret.

– Christian [Pulisic] trente med U23-laget i dag, så han kommer ikke til å bli spilleklar. Ruben [Loftus-Cheek] kommer ikke til å være spilleklar. Tammy [Abraham] kjenner det fortsatt, for å være ærlig. Han trente i dag, men skal undersøkes.

IKKE MED, IFØLGE FRANK LAMPARD: Christian Pulisic.