Kvinnelaget til semifinale

Det stod om en semifinaleplass i kvinnenes ligacup onsdag kveld, og Casey Stoney stilte med et sterkt lag.

Jackie Groenen og Lauren James satt riktignok på benken mens Millie Turner stod over sin første United-kamp siden dette laget ble dannet for halvannet år siden. Resten av førstelaget var imidlertid på plass.

Motstander Brighton ligger på nedre halvdel av superligaen, og United slo de med hele 4-0 i ligaen i slutten av november.

Det ble ikke like store sifre onsdag, men jobben ble gjort.

Midtstopper Abbie McManus satte 1-0 etter 12 minutter, etter at en retur etter corner endte på bakre stolpe der hun fra kort hold scoret sitt første United-mål.

Etter halvtimen headet Jesse Sigsworth i tverrligger, men da lagene gikk til pause pustet United lettet ut. Brighton hadde nemlig en gigantsjanse like før hvilen, som Mary Earps reddet.

Åtte minutter etter pause slapp United nok en gang unna, da Brighton fikk en straffe som de satte i tverrliggeren.

Kvarteret før slutt så det imidlertid ut til å være game over. Sigsworth la flott inn fra høyre og Jane Ross scoret fra kort hold.

Brighton skapte riktignok spenning da de fikk sin andre straffe sju minutter før full tid, som de scoret på, men United holdt unna til seier 2-1 og semifinaleplass.

De tre andre lagene i semifinalen er de tre beste lagene i England – Arsenal, Chelsea og Manchester City.

Se alle resultater, terminliste og les alle kampreferat for kvinnelaget her.

Man. United 2-1 Brighton