Kommentarfeltet er stengt

Det var dessverre ingen annen utvei.

Supporterklubben måtte dessverre stenge kommentarfeltet onsdag, etter gjentatte overtramp fra en enkeltperson.

Det er spennende sportslige dager. Vi har kjøpt spillere de siste dagene som gjør at vi vel alle tripper av spenning før ligastarten 8. august.

Dessverre har det ikke vært kun entusiasme som har preget kommentarfeltet på united.no de siste dagene.

Vi har den siste måneden dessverre opplevd utfordringer med den tekniske løsningen som gjør at vi kan reagere når folk krysser grensene i kommentarfeltet. Selv om vi har reagert på hardest mulig måte tar det dessverre lenger tid enn ønskelig før vår reaksjon får effekt. Noen ganger har det ikke fått noen effekt i det hele tatt. Når det hele utartet måtte vi derfor nå stenge kommentarfeltet.

muscslogo1Supporterklubben understreker igjen at vi ser meget alvorlig på dette, og kan bare beklage at vi ikke har hatt tekniske løsninger på plass som gjør at dette har vært mulig å løse med umiddelbar virkning.

Det er uhyre trist at medsupportere kan oppføre seg slikt overfor andre, og dette vil tas videre.

Som dere alle vet er det bare betalende medlemmer som kan kommentere. Samtidig er systemet laget slik at enhver kan kommentere det de måtte ønske så lenge de er betalende medlem. Det krever vanlig folkeskikk fra alle de involverte, men har fungert inntil nylig.

I den grad noen lurer på hva vi foretar oss kan vi forsikre dere om at vi vil gjøre alt vi kan for å stanse alle former for trusler, sjikane og drittslenging i kommentarfeltet, og at vi vil reagere knallhardt mot de som bryter disse grensene. Dette gjelder nå. Slik har det vært før. Og slik blir det i fremtiden.

Så håper vi at kommentarfeltet snarest mulig kan åpnes igjen for de av dere som faktisk oppfører dere. Det er jo svært uheldig at det som noen få gjør får konsekvenser for alle andre. Det kan vi bare beklage, og vi håper at vi får ryddet opp i dette så fort som mulig etter ferien.

Mvh:

Dag Langerød, ansvarlig redaktør

Bernt Hjørnevik, daglig leder