amad041022

Kom inn fra benken og snudde kampbildet

Flere av Uniteds var i aksjon tirsdag kveld og det ble en kveld med både oppturer og nedturer for leiesoldatene rundt om på de britiske øyer.

Queens Park Rangers 0-3 Sunderland

Ethan Laird startet som vanlig på høyrebacken for et QPR-lag som har slitt tungt etter managerbyttet i desember. London-laget har ikke vunnet på hjemmebane siden de slo Wigan 22. oktober og faller stadig lengre ned på tabellen og de har nå gått ti kamper uten seier i alle turneringer.

Laird ble byttet ut til pause på stillingen 0-1.

Amad Diallo startet kampen på benken, men ble byttet inn etter 62 minutter. Ivorianeren var en viktig bidragsyter til at Sunderland til slutt vant hele 3-0 på Loftus Road.

Ivorianeren kunne også scoret et mål selv etter å ha fått et nydelig gjennomspill, men misset en stor sjanse.

Sunderland Echo gir Amad karakteren 7.

– Hjalp til med å snu kampbildet da QPR tok over initiativet med å posisjonere seg godt og være en farlig mann i kontringsspillet. Bommet på en stor sjanse, men leverte et godt innhopp.

Birmingham City 0-2 Cardiff

Hannibal Mejbri fikk fornyet tillit etter den enorme kampen han leverte fredag kveld hvor han noterte seg for sitt første mål for Birmingham og også leverte en målgivende pasning.

Tirsdagens kamp mot Cardiff ble hakket tyngre for den United-eide midtbanespilleren. Etter en målløs første omgang pådro Mejbri seg sitt niende gule kort i Championship etter 55 minutter og det i sin 25 kamp.

20-åringen ble byttet ut etter 73 minutter på stillingen 0-0 og kunne fra benken se at resten av laget klappet sammen og tapte 0-2 etter to sene scoringer det walisiske hovedstadslaget.

Av Birmingham Mail blir Mejbri belønnet med karakteren 5 og prestasjonen ble beskrevet slik:

– Den av Birminghams angripende spillere som så ut til å bringe litt energi inn i en energiløs første omgang uten å klare å skape noe håndfast. Litt hodeløs kylling i den andre omgangen.

hannibal020123
NYTT GULT KORT: Hannibal Mejbri pådro seg sitt niende gule kort da Birmingham tapte 0-2 hjemme mot Cardiff.

Bolton Wanderers 5-0 MK Dons

Shola Shoretire startet og spilte 78 minutter da Bolton vant 5-0 for andre kamp på rad. Etter å ha levert til 9 på børsen i kampen borte mot Peterborough sist hadde Shoretire i kveld en litt dypere rolle på Boltons midtbane.

19-åringen imponerte stort i den rollen også, og The Bolton News ga ham karakteren 9 på spillerbørsen igjen.

Midtbanespilleren ble byttet ut da kampen var avgjort på stillingen 4-0 for å spare beina til helgens viktige kamp mot Wycombe på bortebane.

Newport County 2-2 Stevenage

Charlie McNeill startet kampen på benken etter å ha startet sine to første kamper etter han dro på utlån til Newport County. Etter å ha gått målløs av banen i sine to første kamper kom spissen tirsdag inn i sluttminuttene og var på banen da Newport kom tilbake i kampen helt på tampen.

Omar Bogle utliknet med et sent straffespark som han skaffet selv. Spissen er nok foran McNeill i straffekøen selv om den utlånte spissen på U21-nivå har vist seg som en meget habil straffeskytter.

Salford City 1-1 Harrogate

Ethan Galbraith startet som vanlig på midtbanen og spilte hele kampen for Salford City og jaktet sin femte strake hjemmeseier i League Two.

Seiersrekken stoppet imidlertid på fire kamper etter at Harrogate tok ledelsen tidlig i andre omgang. Salford utliknet med ti minutter igjen på klokka og reddet ett poeng.

Salford ligger med det på 6. plass og er med og kjemper om opprykk.

Salford City v Northampton Town - Sky Bet League Two
NYE 90 MIN: Ethan Galbraith spilte på ny 90 minutter da Salford spilte 1-1 hjemme mot Harrogate.

Cliftonville 3-0 Portadown

Ondrej Mastny spilte sin andre kamp etter låneovergangen til nord-irske Portadown. Den 20 år gamle sisteskansen kunne ikke hindre et tremålstap mot gulljagende Cliftonville og Portadown tapte til slutt 3-0.

Mastny gjorde det han kunne for å hindre flere mål og vartet ifølge Portadowns Twitter-konto opp med flere gode redninger.

Portadown ser helt fortapte ut i bunnen av tabellen og har elleve poeng opp til Dungannon som ligger nest sist. Mastnys lag har kun scoret 9 mål på 27 kamper og har til gjengjeld sluppet inn hele 68 etter tirsdagens kamp.

Andre:

Charlie Savage var i kamptroppen for andre gang for Forest Green etter låneovergangen i slutten av januar og fikk sin debut da han ble byttet inn i det 65. minutt av manager Duncan Ferguson. Forest Green tapte til slutt 0-1 hjemme mot Charlton.

Maxi Oyedele ble sittende hele kampen på benken da Altrincham tapte 1-2 hjemme mot Bromley. Litt uventet fikk ikke unggutten spilletid etter å ha levert en strålende målgivende pasning i forrige kamp mot Bracknell i FA Trophy.

Di’Shon Bernard har pådratt seg en skade og var ikke tilgjengelig for spill for Portsmouth da de møtte Burton Albion på hjemmebane.

Alvaro Fernández Carreras og Preston tar imot Luton Town på hjemmebane onsdag kveld