Solskjær: – Det er interesse Neville: – Få ham vekk

Før avspark mot Wolverhampton kom det rapporter om at en Sánchez-avtale kunne være timer unna. Men etter oppgjøret på Molineux kunne ikke Ole Gunnar Solskjær gi mange svar.

Fabrizio Romano var den første journalisten som skrev om Inters interesse for Alexis Sánchez og meldte rett før avspark at partene nærmer seg en avtale.

– Det er bare detaljer som gjenstår, og det er ventet at det går i orden i løpet av noen timer, skrev journalisten på Twitter.

BBC-journalist Simon Stone meldte imidlertid at Manchester United ennå ikke har fått et formelt bud på Sánchez.

30-åringen var ikke i troppen mot Wolverhampton, og på pressekonferansen fikk Solskjær spørsmål om status på chileneren.

– Det er fortsatt noen uker igjen av overgangsvinduet. Noen klubber har vist interesse for Alexis, men jeg kan ikke si noe mer enn det.

Ifølge rapportene skal det være snakk om en avtale med Inter der den italienske klubben låner Sánchez og deretter kjøper ham fri fra kontrakten i United.

Det er ventet at dette budet sendes til United enten tirsdag eller onsdag, men BBC-journalisten påpeker at dette fortsatt kan ende med at United beholder chileneren – siden troppen kan vurderes som noe tynn for å kjempe både i liga, nasjonale cuper og Europa League.

Sky Sports-ekspert Gary Neville er ikke i tvil om hva Solskjær bør gjøre.

Skjermdump: Sky Sports

– Han må ut av klubben. Han har vært en katastrofe, sa Neville mandag kveld.

– Jeg har ikke peiling på hva som skjedde med ham. Det må være to stykker av ham. Jeg kjenner i alle fall ikke igjen han som kom til Manchester. Solskjær må kvitte seg med et par spillere i sommer, og så et par til neste sommer.