– Vi er klare for kjøp!

De røde ridderne saler hestene.

Gruppen av rike United-fans som har slått seg sammen i et forsøk på å vippe Glazer-familien av pinnen, skal være svært nær ved å nå sitt første mål. Det vil si å få stablet tilstrekkelig med midler på beina til å kunne friste amerikanerne til forhandlingsbordet.

Keith Harris, bankmannen som har påtatt seg å stå i spissen for investorgruppen, omtalt som The Red Knights, har brukt store deler av den siste måneden til å gå på frierferd blant potensielle støttespillere, og skal nå være rimelig sikker på at mer enn £1 milliard snart vil være på plass, og at et oppkjøp kan bli en realitet innen utgangen av inneværende sesong. Likevel maner han til et visst forbehold ved å gjenta tidligere utsagn om at et eventuelt oppkjøp av Manchester United, helt og holdent kommer an på om Glazer-familien vil gå med på å selge.

En kilde som står Harris nær, sier ifølge MEN:

– De (Glazers) har ikke gitt noen indikasjoner på at de kan være villige til å selge. Hva de eventuelt vil være villige til å akseptere er umulig å vite før vi har henvendt oss til dem.

Harris, selv en svoren United-tilhenger, støtter den pågående "gult og grønt"-aksjonen, og mener at en boikott av sommerens sesongkortsalg vil være et nyttig verktøy i kampen for å få Glazer til å innse at tiden er inne til å overlate eierskapet til folk som bryr seg om klubben.