Klar for Wigan

Da er det bekreftet: Angelo Henriquez skal spille for Wigan resten av sesongen.

Overgangen for den 18 år gamle chilenske spissen kom i stand sent tirsdag kveld, bare timer etter at United og Wigan hadde gjort opp sitt mellomværende på DW Stadium.

Ifølge Wigans hjemmeside har Henriquez blitt tildelt trøye nummer 11 og kan få sin debut allerede i lørdagens FA-cupoppgjør mot Bournemouth.

I en kommentar til overgangen sier manager Roberto Martinez følgende:

– Vi er veldig opprømte over å få Angelo hit. Han er en veldig ung mann med enormt potensial, og en målscorer som beveger seg smart inne i boksen.

– Han hadde stor suksess i sin forrige klubb, Universidad, og nå håper vi at han kan utvikle seg som fotballspiller her og lære seg kravene som stilles i engelsk fotball. Jeg tror han kan bringe med seg noe nytt til angrepsrekken vår.

Henriquez:

– Dette er en fantastisk mulighet for meg, og jeg gleder meg stort over at manageren har gitt meg denne sjansen til å vise hva jeg står for. Nå må jeg bare jobbe hardt for å spille meg inn på laget.

Fotnote: Når det gjelder utlånte spillere for øvrig, går en del kontrakter ut i dag, 2. januar. Foreløpig foreligger det ingen bekreftelse på hvorvidt disse avtalene vil bli forlenget eller ikke.

Spillerne det gjelder er: Robbie Brady (Hull), Jesse Lingard og Michael Keane (Leicester) og Sean McGinty (Carlisle)